Megbüntethetnek ha véletlenül refiztem egyet a szembejövőnek?
Figyelt kérdés
Véletlenül hozzáértem valahogy a refi kapcsolóhoz, amikor jöttek szemből. Nem direkt csináltam.2023. nov. 25. 21:08
2/18 anonim válasza:
szerinted erre milyen bizonyíték lenne? És milyen KRESZ paragrafus tiltja ezt, hogy büntetendő?
3/18 anonim válasza:
Legfeljebb a szemkozti szidott, hogy mekkora patkany lehetsz, de mas kovetkezmenye nem lehet...
4/18 anonim válasza:
Nem tilos fényjelzést adni, tehát nem nagyon lenne jogalap a büntetésre.
5/18 anonim válasza:
Nappal nincs ezzel semmi gond, maximum azt hitték, hogy valahol mérnek ezért biztosítottad, hogy ne menjenek többel a megengedetnél.
Éjszaka már nagyobb probléma mert azt hiszik, hogy szándékosan nyomod fel rájuk és veszélyes is lehet, ahogy hirtelen belenéz. Főleg ha jó erős és jó szrul is van beállítva.
6/18 anonim válasza:
Szabály szerint nem vakíthatod el a közlekedés többi résztvevőjét, de annak hogy véletlenül felvillantottad aligha lesz következménye. Sötétben is sokszor előfordul, hogy valaki elfelejti levenni mikor jönnek szembe, és kénytelen villantani nekik az ember hogy észbe kapjanak. Ahhoz hogy megbüntessenek az kellene, hogy kiszedjen a rendőr a forgalomból. Szerintem az leginkább akkor fordulhat elő, ha tartósan reflektorral közlekedsz másokkal nem törődve.
7/18 anonim válasza:
Miért válaszoltok ilyen trollnak, a választ ő is tudja.
8/18 anonim válasza:
Ezért a kérdésért is 3 pontot ad a rendszer, mint egy normális kérdésért.
9/18 A kérdező kommentje:
Leszarom a pontokat.
2023. nov. 26. 13:57
10/18 A kérdező kommentje:
Úgy írjátok ezt, mintha 3000 Ft-t adna legalább. Kit érdekel? Semmi haszna
2023. nov. 26. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!