Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért haladnak át az emberek...

Miért haladnak át az emberek a tiltó jelzésű vasúti sorompókon?

Figyelt kérdés
1. Miért nem veszik észre? 2. Ha nem látják, milyen a jelzés, miért hajtanak tovább, ha a sötét fénysorompónál is meg kellene állni? 3. Ha a fénysorompó piros jelzését sem látják, akkor mire figyelnek a járművezetők?
2010. okt. 20. 00:37
1 2
 11/16 anonim válasza:
52%
Én a 06:26-os vagyok. Természetesen körülnézek, és ha úgy biztonságos, akkor átmegyek. De ez igen ritkán szokott előfordulni, hogy én legyek az első. Ha már második, vagy harmadik vagy, akkor rizikósabb. Ha nem látom be, akkor meg nem megyek át, ennyire egyszerű.
2010. okt. 20. 14:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Akármi van, mindig a vonat győz! D
2010. okt. 20. 20:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég voltam az USA-ban, és szinte majdnem mindegyik vasúti átjáró előtt a következő felirat olvasható jó nagy betűkkel(szabad fordításban):Ebben a vasúti átjáróban a vonat 4 másodperc alatt halad át.Akkor is, ha ön a síneken tartózkodik.
2010. okt. 20. 22:10
 14/16 anonim ***** válasza:

"Egyébként a fehér jelzés sem azt jelenti, hogy szabad az út "

A-a-a!

Azt jelzi, hogy szabad az áthaladás!!

Mielőtt nekiesel a torkomnak, nézd meg a hatályos KRESZ-t!

A legutolsó módosításnál megváltozott, és már a szabad áthaladást jelzi, nem a működőképességet!

2010. okt. 20. 22:12
 15/16 anonim ***** válasza:
22.12-nek van igaza!!!! Csak mi van akkor ha mégis jön a vonat??/volt már rá példa/
2010. okt. 21. 12:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor az agyad a kavicsra kerül.
2010. dec. 7. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!