Amerikában miért nem foglalták jogszabályba, hogy a járművek irányjelzője csak sárga lehet? Miért engedik a pirosat is, ha veszélyes? Vagy mégsem veszélyes, csak mi hisszük azt?
Lehet, hogy nem érdekli őket, de az eredeti kérdésed az volt, hogy veszélyesebb-e. És kiderült, hogy igen.
Igazából Magyarországon sem érdekel senkit, egyedül te pörögsz itt ezen a témán lassan már minden nap.
#19 "Szerintem sem veszélyesebb. Sajnos azok mondják ezt, akik életükben nem voltak Amerikában, életükben nem vezettek ott."
5 éve élek itt és, de veszélyesebb.
"Abszolút tudni lehet, mikor fékez egy autó és mikor irányjelzőzik, még akkor is, ha piros színű mindkettő"
Ó igen? Te vezettél már itt? Gondolom még be se tetted a lábadat az országba. Nem egyszer volt olyan, hogy mellettem volt egy autó, csak oldalsó hátulját lehetett látni és egy pillanatra megnyomja a féket, amitől az lehet hinni, hogy sávot akar váltani. És igen, vannak olyan hülyék, hogy elkezdenek sávot váltani anélkül, hogy belenéznének a tükörbe.
"Ráadásul a ledek esetében szinte ki is égeti az ember szemét a fény, tehát méginkább feltűnő"
Ez nem így működik
"Ahogyan fentebb írtam, ez nem téma az amerikaiak között"
De téma, sokan foglalkoznak vele.
#26 "Akkor miért úgy fogalmazol, hogy ott? Ott élsz. Ha valaki ott él, akkor úgy mondja, hogy itt élek."
"Ó igen? Te vezettél már itt?" Ezzel kezdtem a válaszomat... A második válaszomat pedig a te válaszodra írtam. De mivel egy ilyenen akadsz fenn, tudom, hogy csak troll vagy és nem igazán érdekel a valós válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!