Aki lakott terület előtt 500méterrel megelőz, és 40-re lefékez a táblánál az normális?
Köszönöm a válaszokat! Látom, megoszlanak a vélemények, de azért megnyugodtam hogy a többség nem helyesli ezt a viselkedést. Én kb. 70-el közlekedtem, azt tudni kell hogy ez egy kanyarodó, rosszminőségű hepehupás út, kétoldalt fákkal-bokrokkal, tehát beláthatóság szempontjából sem volt biztonságos az előzés, bár eléggé forgalmatlan környék.
De, ha meg is előz, nem értem a fékezést a táblánál, ment volna inkább motorfékkel ha le akar lassulni. Ha meg be van szarva hogy mérnek vagy veszi a drón a manővert akkor meg maradt volna hátul nyugalomban...
Nekem azzal sincs bajom ha valaki egységesen 70-el megy, csak ne fékezgessen be előttem. Én folyamatosan szeretek haladni, minimális fékezéssel. Minden hirtelen manőver rontja a közlekedésbiztonságot, emellet pedig a felesleges fékezgetés pluszban koptatja a féktárcsát és a fékpofát, és üzemanyagpazarlás is!
"Esetleg, ha nincs is fix műszer ismeri a szakaszt és ott mondjuk gyakran kint van a 3 lábú!"
Hát amióta az eszemet tudom, semmi mérés nem volt a környéken, pedig elég régóta és gyakran is járok arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!