Érzed néha azt, hogy nem vagy jó sofőr?
Nem szoktak a hibák elbizonytalanítani mert mindenkivel előfordul. Úgy vagyok vele, hogy ebből is tanultam valamit.
Én a "jó sofőrséget" is másképp értelmezem. Pl. tegnap is egy szűk úton előttem felgyûlemlett a sor, én voltam leghátul. Mellettem parkoló volt balról és észrevettem, hogy valaki fordulna ki de nem fer el tőlem így visszatolattam és kicsit jobban elhúztam jobbra a kocsit, hogy legyen annyi helye, hogy kiférjen. Megköszönte és kiment.
Na én ilyenkor érzem magam nagyon jó sofőrnek :)
Már régóta nem...
Anno kezdőként persze, mint szerintem mindenki más.
Páran akik ültek mellettem annak tartottak, én magamat inkább lelkes kezdőnek.
7 éve van jogsim, kb 250 ezer km-t vezettem, többségében Budapest és környékén.
Ha eltelne úgy egy év, hogy a Google városi érkezési idejeit hozva egyszer sem kellett erősebben fékeznem, kormányt elhúznom más bénázása elől, vagy 10%-ot meghaladva átlépnem sebességhatárt, akkor már jobbnak tartanám magam.
Ültem már jó sofőr mellett. Lendületesen haladtunk, szinte fékezés nélkül. Azt éreztem, mintha az illető folyamatosan 5mp-nyit a jövőbe látna, pedig a város számára ismeretlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!