Érvényben van még az az szabály, hogy a sikeres forgalmi vizsga után 1 évig csak régebbi jogosítvánnyal rendelkező személy kíséretében vezethet a friss jogsis?
Soha nem volt ilyen szabály. De ajánlás sem.
Ezt csak álmodtad, kérdező.
Magyarországon nincs ilyen szabály, külföldön van.
Itthon ha 18 alatti vagy, kezdő vezetőként nem vezethetsz külföldön, illetve pótkocsit sem vontathatsz.
Kísérő akkor kell, ha gyakorló vagy.
Akkor ő volt a h..lye.
Vagy szívatni akart.
Én nekem lassan 13 éve van jogsim de akkor is csak pletyka szinten mondogattak ilyet, én meg rákérdeztem az oktatómnál erre még a vizsga után amikor hazahozott mert volt olyan jó fej és mondta hogy ez egy orbitális nagy baromság. Én akkor 18 éves voltam amikor meglett a jogsi és mondta nekem hogy külföldön csak 18 év felett lehet vezetni. Magyarországon 1 napos jogosítvánnyal is lehet 17 évesen már vezetni egyedül. Akkor még nem volt az a sztori hogy igazoló lappal lehet vezetni, de akkor mondta hogy amint kezembe kapom a plasztikkártyát abba a pillanatba pattanhatok az autóba és vezethetek.
Szóval ez a szó beszéd csak egy szimpla hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!