Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 3x1 0.5mg-os frontin akkora...

3x1 0.5mg-os frontin akkora felszívódó mennyiség, hogy káros befolyást gyakorol a járművezetésre?

Figyelt kérdés
Több éve szedem. Éber vagyok tőle, így funkcionálok rendesen, ha nem szedném akkor az elvonási tüneteit érezném és akkor nem tudnék vezetni. Új alkalmasságit megkaphatom így vagy nem?
2023. aug. 16. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvasd el mi van a beteg tájékoztatóba írva, ott van benne minden amit tudnod kell róla.
2023. aug. 16. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Én napi 6 sörtől vagyok éber. Reggel indítok egy deci töménnyel, aztán 2 óránként kell a szintentartás.

Éber vagyok tőle, így funkcionálok rendesen, ha nem szedném akkor az elvonási tüneteit érezném és akkor nem tudnék vezetni.

2023. aug. 16. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lásd: előző kérdésed.
2023. aug. 16. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Majd az orvosod eldönti. Nyilván ha már több éve szeded akkor kialakult benned egy tolerancia.

Egyébként van olyan ismerősöm aki szintén 1 éve él Frontinon, ezen kívül szed béta blokkolót meg még vagy 3 féle egyéb gyógyszert és mégis vezethet.

2023. aug. 17. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Ez is a baj a közlekedéssel.
2023. aug. 19. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!