Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Okoztál már balesetet? Volt...

Okoztál már balesetet? Volt már necces szitud amire nem vagy büszke?

Figyelt kérdés
Mennyit katogtál rajta utána?
2023. aug. 16. 12:19
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen, de nem kattogtam. Egy vitatható jobbkezes, és egy kanyarodósávból egyenesen jövővel való ütközés volt saját hibás. Sok, még akkor is, ha 16 év alatt jött össze akkor is. Túl kell lépni rajta, nem kattogni.
2023. aug. 16. 12:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindttőnél ütköztél?
2023. aug. 16. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hála istennek nem okoztam balesetet, de friss jogsisként kellett az őrangyal, meg másoknak ott lennie fejben, mert csináltam olyanokat, amiket nem kellett volna. Nem vagyok büszke rá, de örülök, hogy nem lett belőlük baj. Azóta megtanultam, hogy mit hogy érdemes csinálni, hogy biztonságos legyen a vezetés. Sokat gondolkodtam rajtuk.
2023. aug. 16. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, mindkettőnél.
2023. aug. 16. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Necces helyzete szerintem mindenkinek volt már, egyszerűen emberek vagyunk, a legjobb igyekezet ellenére is van valamennyi hibaszázalék.
2023. aug. 16. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer réges réegn(15 éve:)) a Tesco parkolóban parkolóhelyet kerestem de nem igazán volt.

erre hírtelenjében hátramenetben fullgázzal mentem hogy keressek helyet.

November volt, nyálkás volt az út, és a szar opel meg egyszer csaka ful gázon tolatást nem támogatta, igy beleszáltam egy ott parkoló autóba.

Az én autóm hátulja nagyon összetört, a másik autóban alig lett kár.

Raktama szélvédőjére egy cetlit a telszámommal és bementem vásárolni...

Mikor kijöttem a fickó már ott volt, lazán vidáman vette tudomásul hogy belementem.

1-2 napig agyaltam rajta hogy lehettem ekkora barom, mert háát akár emberek is megsérülhettek volna.

Eddigi 25 éves vezetésem alatt ez az egy eset volt amiben én voltama hibás.

De vállatma következménykeet, eszemben sem volt lelépni hárutani, kummantani.

2023. aug. 16. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem idén ünnepli a jogsim a huszadikat, egyetlen balesetem volt (hála a többieknek :), akkor tök egyedül mentem egy behavazott hegyi úton, amikor a negyvenedik ugyanolyan kanyarnál egyszer csak eldobta a kocsi a farát, bele a szalagkorlátba, majd szépen rácuppant az eleje is a korlátra. Pár napig szarul éreztem magamat miatta, mert megettem volna letakarított úton is másfelé, de hát kiváncsi voltam a tájra.
2023. aug. 16. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj.
2023. aug. 16. 19:32
 9/10 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

Amikor friss jogsis voltam, akkor egyszer majdnem elcsaptam a zebrán egy gyalogost. Éjszaka mentem egy olyan úton, ahol a zebra környékén nem volt semmilyen kivilágítás. A kölcsönautó amivel voltam, nem arról volt híres, hogy vigyáztak volna rá, ezért a fényszórója sem volt valami erős, be volt mattulva az egész. Üresek voltak már az utak, és mikor mentem át az zebrán, egy méterre láttam meg, hogy egy teljesen feketébe öltözött nő akart volna átmenni. Ha kicsit előreteszi a kezét, akkor végig simíthatta volna a kocsi oldalát. Akkor tanultam meg, hogy tök mindegy milyen késő van, és mennyire kihaltak az utak, a zebrát mindig óvatosan kell megközelíteni. Nagyon rosszul éreztem magam ezután, rendesen remegtem, de annyi nyugtatásom volt, hogy arról a zebráról kiderül, hogy sokan benyelik, mert éjszaka semmit nem látni, ráadásul hirtelen emelkedőn van, így a fényszóró sem lát be mindent, ha lefele van irányítva. Egy másfél évre rá telepítettek is oda közvilágítást.

Szerencsére senkinek nem esett baja, és ezután többet nem fordult velem ilyen elő.

2023. aug. 17. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyalogosként már igen, "bóklásztam" az autók között a forgalomban. Át akartam menni egy túloldalt parkoló autóhoz, és egy egynyomvonalas úton (útépítés miatt terelés volt) sorra jöttek az autók. Egy ideig vártam, hogy legyen "szünet", de nem, csak jöttek, csak jöttek, én meg eluntam. Az egyikből dudáltak, és a vezető szerintem tuti anyázott is, de elfogadom, hogy jogos volt, és én voltam útban, szerencsére nem lett baj. Ha találkoztam volna később a sofőrrel, biztosan elnézést kértem volna.
2023. aug. 21. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!