Okoztál már balesetet? Volt már necces szitud amire nem vagy büszke?
Egyszer réges réegn(15 éve:)) a Tesco parkolóban parkolóhelyet kerestem de nem igazán volt.
erre hírtelenjében hátramenetben fullgázzal mentem hogy keressek helyet.
November volt, nyálkás volt az út, és a szar opel meg egyszer csaka ful gázon tolatást nem támogatta, igy beleszáltam egy ott parkoló autóba.
Az én autóm hátulja nagyon összetört, a másik autóban alig lett kár.
Raktama szélvédőjére egy cetlit a telszámommal és bementem vásárolni...
Mikor kijöttem a fickó már ott volt, lazán vidáman vette tudomásul hogy belementem.
1-2 napig agyaltam rajta hogy lehettem ekkora barom, mert háát akár emberek is megsérülhettek volna.
Eddigi 25 éves vezetésem alatt ez az egy eset volt amiben én voltama hibás.
De vállatma következménykeet, eszemben sem volt lelépni hárutani, kummantani.
Amikor friss jogsis voltam, akkor egyszer majdnem elcsaptam a zebrán egy gyalogost. Éjszaka mentem egy olyan úton, ahol a zebra környékén nem volt semmilyen kivilágítás. A kölcsönautó amivel voltam, nem arról volt híres, hogy vigyáztak volna rá, ezért a fényszórója sem volt valami erős, be volt mattulva az egész. Üresek voltak már az utak, és mikor mentem át az zebrán, egy méterre láttam meg, hogy egy teljesen feketébe öltözött nő akart volna átmenni. Ha kicsit előreteszi a kezét, akkor végig simíthatta volna a kocsi oldalát. Akkor tanultam meg, hogy tök mindegy milyen késő van, és mennyire kihaltak az utak, a zebrát mindig óvatosan kell megközelíteni. Nagyon rosszul éreztem magam ezután, rendesen remegtem, de annyi nyugtatásom volt, hogy arról a zebráról kiderül, hogy sokan benyelik, mert éjszaka semmit nem látni, ráadásul hirtelen emelkedőn van, így a fényszóró sem lát be mindent, ha lefele van irányítva. Egy másfél évre rá telepítettek is oda közvilágítást.
Szerencsére senkinek nem esett baja, és ezután többet nem fordult velem ilyen elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!