Biztos hogy jó dolog a légzsák?
Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem hogy a légzsák nagyobb kárt tud csinálni mint ami a haszna. Gondolok itt a kis koccanásoknál, légzsák nélkül lehet hogy semmi bajod nem lenne, viszont légzsákkal esetleg úgy orrba vág a légzsák hogy eltörik az orrod vagy kiveri a fogad2023. aug. 13. 13:56
2/14 A kérdező kommentje:
És szerintem a kis koccanások sokkal nagyobb eséllyel fordulnak elő mint a nagyobb balesetek
2023. aug. 13. 14:00
3/14 anonim válasza:
vezetéshez használj zárt bukósisakot
5/14 anonim válasza:
Biztos okosabb vagy mint a mérnökök. Csak akkor okoz nagyobb gondot, mint haszna van, ha nem vagy bekötve. De úgyis kötelező bekötni magadat.
6/14 anonim válasza:
Kis koccanáskor nem nyílik a légzsák és az övfeszítő sem aktiválódik.
7/14 anonim válasza:
Amikor a légzsák kinyílik, az akkora ütközés, hoyg VAGY a légzsák fog meg, VAGY a szélvédö! Az utóbbi sokkal problémásabb
8/14 anonim válasza:
Inkább az orrom vagy egy-két fogam törjön, mint a koponyám, de ez csak az én véleményem.
9/14 anonim válasza:
"légzsák nélkül lehet hogy semmi bajod nem lenne"
Aki az életét arra a szóra teszi fel, hogy "lehet", annak nem is igazán való az élet, szóval a te esetedben azt mondom, hogy nem, nem biztos hogy kell a légzsák, te nyugodtan kösd ki őket.
10/14 anonim válasza:
3as! Egyszer volt kölcsönbe nálam egy ignis. Elég magas beltere volt, pedig nem vagyok alacsony. Egyszer a poén kedvéért a krossz sisakomba vezettem benne🙉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!