Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Oroszországban egy autós...

Oroszországban egy autós ütközés során miért kezdenek el verekedni?

Figyelt kérdés
Náluk nincs kötelező biztosítás?
2023. aug. 11. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

De , van.

Mondjuk azt ne felejtsd ki a képletből, hogy a korrupció miatt nagyságrendekkel több regisztrátor működik az országban , mint bárhol máshol a világon , ezek felvételeiből meg az fog kitűnni, ami igazán extrém. Az átlagember , nyugi, nem így oldja meg.

2023. aug. 11. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
Mert mélyszegénység van a biztosítók meg korruptak(ahogy nálunk is).
2023. aug. 11. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Egyrészt a kultúra ilyen, másrészt kötelező a menetrögzítő, harmadrészt egy 140 milliós országról beszélünk, ahol nagy távolságok vannak, így törvényszerű, hogy sok ilyen felvétel születik.

Aztán ha megnézel egy ilyen válogatást a youtube-on, akkor azt hiszed, hogy minden koccanás után ölre mennek az oroszok, pedig nem.

2023. aug. 11. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Ezek a videók lettek nagyon felkapottak, és terjedtek egy időben, mint a futótűz.
2023. aug. 11. 22:56
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Ahol nem verekszenek az nem kerül fel a netre.
2023. aug. 11. 23:08
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Azért, mert olyan videókat nézel, amiben ez tapasztalható.

Én egy időben rengeteg orosz balesetes videót néztem, kb. nem is találkoztam olyannal, amiben verekedés lett volna az azonnali reakció, legfeljebb akkor, ha külön rákerestem (Road Rage).

Ha olyan videókat keresel, amiben cápa támad emberre, akkor azt hihetnéd, hogy életveszélyes bármilyen tengerben / óceánban fürdeni, mert lábatlan leszel, közben pedig csak összekanalaztak ilyen eseteket.

2023. aug. 12. 00:24
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Más nációknál is előjön a bunyó, az említett road rage-re keresve láthatod őket.
2023. aug. 12. 03:22
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Verekednek máshol is csak nincs felvéve videóra.
2023. aug. 12. 06:49
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem feltétlenül kell ahhoz koccannod. Nálunk teljesen más a habitus és sok ember fél ilyesmibe bele menni, akkor is ha jobb fizikummal rendelkezik. Ismertem box edzésről jó pár cigót, ők szerintem csak azért jártak...
2023. aug. 12. 07:22
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
Azért, mert a videók miatt ezt hiszed, még nem lesz így.
2023. aug. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!