Mit tehetek, ha ma majdnem elütöttek a járdán?
Ha nem hívtál ott helyben rendőrt, akkor ezen a téren már nem sok mindent tehetsz. Azonban, amit meg lehet próbálni, hogy felhívod a postát, és nekik panaszolod be a sofőrt. Küldhetsz nekik e-mailt, amiben csatolod a képeket, és szépen leírod, hogy a kollégájuk majdnem elütött, majd utána meglökött, testi sértéssel fenyegetőzött. Alapvetően nem szeretem a utólagos házmesterkedést, de e téren nem baj, mert - amennyiben igaz, amit írtál - ez egy közveszélyes, idegbeteg ember, akivel én sem szeretnék összetalálkozni az utakon. Ezek után jó kérdés, hogy a posta fog-e tenni valamit az illetővel.
Azt mondanám, hogy emberi dolog hibázni, és lehet csak nem vett észre, de a kiakadás, lökdösődés arra utal, hogy nincs valami rendben a fogaskerekei között. Kérlek hívd fel a postát, és ments meg minket egy mániákustól.
Direkt raktam idézőjelbe. A gyakorlatban semmit nem csinálnak az ilyenekkel, pedig ja, papíron nem csinálhatna ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!