10-ből hány autós áll meg szerintetek ebben a kereszteződésben, ha nem jön senki?
2023. júl. 17. 15:30
1/5 anonim válasza:
1-2.
Amúgy a rendőr sem állna meg itt, tök felesleges a stop tábla.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
10-ből valószínűleg rajtam kívül egy sem, aztán lesz megint pár baleset, egy darabig megint odamennek a rendőrök ellenőrizni, és akkor mindenki, mint a kisangyal.
4/5 anonim válasza:
hát bakker, itt teljesen indokolatlan a stop tábla.
táadásul még a kanyar íve is a beláthatóságot segíti.
Legtöbb ennél sokkal roszabb helyen, külön jobbrakanyarodó sáv nélkül sincs stop tábla, csak macisajt.
5/5 anonim válasza:
Indokolatlan van sem, én megállnék, mer nem tudhatom, mikor bújik meg a bokorban, egy kamerával Házmester Pistabácsi, aki az alkoholizmus miatti, válása miatti haragból, valakit móresre akar tanítani. Kicsi az esély, de ne én legyek az áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!