Ütött már el JÁRDÁN biciklis vagy rolleres?
Hát ha az előtt üt, hogy kontaktusba kerülne a biciklis vele, akkor ő ütött előbb. Ha meg utána, akkor a biciklis simán feljelentheti, és mondhatja, hogy azért ment neki, mert látta, hogy támadni akar, és el akart menekülni, de elé állt.
És amúgy is, az önbíráskodást nem nézi jó szemmel a törvény.
#11 Szerintem egy ilyen buta embernek hiába magyarázol.
Engem nem ütöttek még el kerékpárral vagy rollerrel. Rendszeres rollerező vagyok, én sem ütöttem még el soha senkit, viszont én azzal a helyzettel nagyon gyakran találkozom, hogy gyalog és kerékpár úton, mikor közvetlenül a járda mellett van a kerékpárút a gyalogosok rendszeresen a kerékpárúton sétálgatnak, nem veszik figyelembe a felfestést. Szóval ilyenkor még nekem kell lassítani.
#12 És mivel a közlekedés résztvevője vagy, ilyenkor lassítasz, mert ugye nem bántunk senkit, és minden kerékpáron, rolleren van amúgy csengő. :)
Amúgy nem is értem azt, aki azt írta, ütne. Az egy dolog, hogy feldühíti magát valaki, de ha cselekszik is, az nagyon alja és elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!