Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Autót, robogót, biciklit...

Autót, robogót, biciklit lehet így bérelni mint a LIME-mal a rollereket?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik ennek a LIME-nak a bérlési rendszere. A térképen mutatja hol vannak a járművek, én odamegyek, beszkennelem a QR kódját, és már megy is a menet, amíg rá nem nyomok a befejezésre. Percenként 60 Ft-ért rollerezek egy nagyon jó rolleren.

Ez nagyon jó.

Autóba, vagy biciklibe ugyan ezzel a bérlési rendszerrel van lehetőség?

Tehát lehet ugyan így autót, biciklit, esetleg robogót vagy hasonlókat lehet bérelni?

2022. júl. 12. 08:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biciklit szerintem lehet. Autót, robogot, motort nem. Oda azért több is kell, kezdve a deposittal.
2022. júl. 12. 09:14
 2/6 anonim válasza:
Bicikliből Pesten szerintem csak a Bubi van. A többiből nem hiszem, hogy van ilyen mód bérelni.
2022. júl. 12. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Itt a robogó: [link]

Autó meg többféle is van, "care sharing" címszóval megtalálod.

Mol limo, GreenGo, Share now, stb.

2022. júl. 12. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan az ilyen rendszerű autóbérlés előbb volt, mint ahogy a Lime és riválisai megjelentek a rohadt rollereikkel... MOL Limo, GreenGo, ShareNow a három opció. Persze a regisztráció a jogsi ellenőrzése miatt picit komolyabb.
2022. júl. 12. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Így van, van mindenféle járműmegosztó, de ahol jogsi kell, ott komolyabb a regisztrációs folyamat.
2022. júl. 12. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Bicikli: MOL bubi, donkey

Roller: lime, tier, bird

Robogó: blinkee

Autó: MOL limo, greengo, share now

2022. júl. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!