Belső sávban előzök, előttem is mennek, mit vársz?
Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 22:56
A kérdező szavazást indított:
takarodjá, egyel előbbre akarok segget túrni
nem látok
telefont nyomkodok
csak a féklámpát értem
9 szavazat
1/23 anonim válasza:
Te már megint a belső sávban oktatós vagy? :D
2/23 anonim válasza:
Hát báttya egy fontos tényező maradt ki az egyenletből. Mivel előzöl?
3/23 anonim válasza:
#2 Mivel jogában áll :D
Szerintem ez az a kérdező aki hetek-hónapok óta rá van függve a belső sáv témára mert valaki ledudálta aztán azóta nem tud leszakadni a témáról.
4/23 anonim válasza:
Akkor javaslom számára a 220felett c. számot.
5/23 anonim válasza:
#4 Itt az egyik korábbi kérdése. Már akkor is nagyon rá volt kattanva a "seggtúrásra": https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
6/23 A kérdező kommentje:
#1: ez az első ilyen kérdésem... de amúgy az miert oktatás, hogy nem megyek rá az előttem haladóra 2 méterre?
#2: személyautóval, mintha nem lenne mindegy..
#5: ezt nem én írtam, gondolom nem én vagyok az egyetlen, akit zavar az állandó veszélyeztetés ;)
2023. jún. 29. 08:30
7/23 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
8/23 anonim válasza:
Előlem takarodjon el mindenki a 30 éves kotlájával a g#cibe. Én nem érek rá más szüttyögését kivárni.
9/23 anonim válasza:
Ki találjuk 8as! Audid van és kicsi a f@szod! 😂😂😂😂😂
10/23 anonim válasza:
Igen persze tudjuk, ez az első kérdésed és a többi ugyanilyen kérdésnél is mindig odaírod ugyanezt. Te vagy az egyetlen aki ráfüggött erre a témára. Ennyire szívedre vetted, hogy megkúpoltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!