Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tényleg ennyire idegesek...

Tényleg ennyire idegesek feszültek az emberek?

Figyelt kérdés
Autóval mentem városba és hát kicsit elbambultam. Nègysávos kereszteződéshez érkeztem telizöldes lámpához ami piros volt éppen. Második autókènt vártam a zöldet. Meg is jött a zöld és az előttem lévő el is ment és én vártam, hogy a szemből érkezők mejnekek el mert én balra akartam kanyarodi. A mögöttem lévő kisbusz nyomja a dudát mint az ökör. Közben elkezdem beengedni az autót a kereszteződèsbe mert már szemből nemjöttek. Viszont látom az embert mellém érve ordibál. Mondom fasza mit csesztem el. Nyugtalanìtott a dolog és visszamentem mégegyszer ugyanabba a kereszteződèsbe. Akkor már össze ált a kép, hogy f@sz voltam. Balra akartam menni,de én nem a balra soroló sávban voltam hanem az egyenesen menő sávban. Mögöttem viszont a kisbuszban majdnem agyvèrzèst kapott az ember mert vártam a szemből èrkezőket, hogy elmenjenek. Tudom hülye voltam és nem is értem hogy lehettem ilyen hülye. Azért sz@rul esett na. Volt már példa rá, hogy hátulról véletlenül belèm gurult a mögèm èrkező autós, de kultúráltan kezeltem a helyzetet. Miért kell ennyire befeszülni? Miért ilyen idegesek az emberek? Ráadásul csinálom a teher jogsit. Azért ez elég lelombozó, hogy ilyen a közlekedèsben a türelem a másik iránt. Lehet csak én vettem a szívemre. Persze igaza volt az embernek mer azért ez elég amatőr hiba és szègyenlem is magamat.
2023. jún. 27. 20:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Nem csoda hogy ideges volt, mert szabálytalankodtál az ő kárára. Máskor jobban figyelj oda és kész. Nem kell ebből nagyobb ügyet csinálni.
2023. jún. 27. 20:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát igen igazad van. Igyekszem odafigyelni.
2023. jún. 27. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Nem volt normális hogy ilyen szinten kikészült rád viszont az is elgondolkodtató miért vétettél ekkora hibát főleg akkor ha a hivatásost is csinálod.
2023. jún. 27. 20:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem értem én sem hogyan nèztem így be. Tudom nem mentség, de míg jöttek semzemből őket elengedtem.
2023. jún. 27. 20:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggodj, van ennel cifrabb is!

Nalunk a cegnel nincs besolorolas rendje tabla, az alarendelt uton, de ket auto elfer egymas mellett.

En itt egyenesen szoktam menni, az ipse meg besorol mellem balra, a zarovonalhoz, elindulok, erre azt veszem eszre, hogy jon mellettem egyenesen, meg huzza ram a kormanyt.

2023. jún. 27. 20:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Jöttek szemből. Bocs elìrtam.
2023. jún. 27. 20:23
 7/13 A kérdező kommentje:
5. Az is kellemetlen szitu akkor.
2023. jún. 27. 20:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvencem, amikor a szembejövő oldalán parkol az autó, és csak azért is elkezdi kikerülni, amikor jövök és nem férünk el rendesen egymás mellett. Ez nagyon sokszor előfordul, az ilyennek mi lehet a fejében...
2023. jún. 27. 20:29
 9/13 A kérdező kommentje:
8. Vagy azthiszik kényelmesen be tudják fejezni a kikerülèst vagy csak azt gondolják, hogy majd te lassítasz vagy félre húzódsz.
2023. jún. 27. 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
#9 Igen, de ha elsőbbségem van, miért kéne lassítanom vagy félrehúzódnom? Akkor nem adják meg az elsőbbséget.
2023. jún. 27. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!