Sávmegszűnés miatti sávváltás tapasztalat?
Most megtanulod, hogy kamion elé, mögé, mellé ne menj...
Előrefele is rohadt nagy holttere van. Én sosem sorolok be ilyen helyzetben kamion elé csak akkor ha rámvillog, hogy menjek, ergo meggyőződtem róla, hogy lát engem.
#3 kétautónyi helyen nem vesz észre egy autót egy eléggé nyilvánvaló közlekedési szituációban? Plusz nincs fent tükre ami a kamesz elejét mutatja?
Ahogy első írta, álló autó igencsak nehezen okoz balesetet. Ez elég egyértelmű közlekedési helyzet, a kamionos bealudt. Nem vágtál be, a kamionos is időben értesülhetett arról, hogy megszűnik a másik sáv. Kultúremberek ilyenkor cipzár-elv alapján járnak el, mondjuk az más kérdés ha egy jómadár végigcsapatja a külsőben és csak az utolsó pillanatban akarja berántani, arra mindenki saját vérmérséklete alapján reagáljon.
Nem biztos az a 2 autónyi hely, nem voltunk ott.
Én továbbra sem fogok így bemenni kamion elé mert jogilag mindenképp engem hoznak ki hibásnak.
5. Leragadtál a kamion résznél. A személyautó vagy motor jött volna belém ugyanaz a szitu. Már elég régóta van jogsim full balesetmentesen, de ez egy ilyen elb@szott helyzet volt ahol semmit nem tudtam tenni hogy elkerüljem + ráadásul én lettem a vétkes.
Kamionos látott mert mondta utólag, és ráadásul telefonjával szórakozott amikor kipattantam az autóból, de tudta jól hogy jogilag neki lesz igaza.
Fájdalmas és drága tapasztalat volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!