Átmentem egy piros lámpán, lesz valami következménye?
Figyelt kérdés
Tegnap kicsit elvonták a figyelmem és átmentem úgy egy piroson hogy már rég piros volt. Nem okoztam semmi balesetet, szerecsémre kesleltetve voltak a szemben lévő lámpák. Ilyenkor ezt figyeli valaki vagy lesz valamilyen következménye?2023. jún. 14. 11:54
11/15 anonim válasza:
Léteznek kereszteződés figyelő kamerák. Google sokat mond róluk. Kétesélyes, hogy kapsz-e csekket, de az legyen a legkisebb gondod!
Örülök, hogy nem halt meg senki, figyelj oda sokkal jobban...
12/15 A kérdező kommentje:
#11 persze ez természetes, azt a jó dolgot megtanultam ebből hogy kizárólag egyedül fogok autóba szállni egy jódarabig!
2023. jún. 14. 19:28
13/15 anonim válasza:
Mi vonta el a figyelmed? Nekem hozzátartozók magyarázása volt eleinte zavaró, de attól figyelni kell, és nem szabad hárítani. Nem az ők hibájuk! Ha a mentő jön, vagy barmi ami hangos arra is majd rákened?
14/15 A kérdező kommentje:
#13 Most igazábol testvérem és egész jónak tartottam a figyelmem mert az oktatóm is 0-24 pofázott nekem nem tudom ez hogy sikerült
2023. jún. 14. 20:45
15/15 bazaltkaroly válasza:
#10 Igaz, valószínűleg túlgondolom. Vannak szituációk, amikor olyan hirtelen kell gondolkodni, hogy nem feltétlen ésszerűen jár el az ember (Most nekem jöjjön, vagy átmenjek az üres kereszteződésen, piros lámpán?). Valószínűleg a fékezés lenne az észszerűbb választás, mert ott csak anyagi kár keletkezhet, és ha tényleg túl közel jött a hátul jövő, akkor az ő biztosítása állja a sarat. Végülis nem lényeg, mert kiderült, hogy nem ez volt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!