Aki annyira hülye, hogy a piros jelzés ellenére szándékosan a sínre hajt az megérdemli a sorsát? Tudod az ilyet sajnálni?
Tudom sajnálni, oda egy emberélet, traumatizálja a mozdonyvezetőt, a tűzoltónak sem kellemes felkapargatni a maradványokat.
Egyszerre sajnálom és mondom, hogy az ő értelmetlen, hülye hibája.
Legkisebb mértékig sem. Az egy effektív öngyilkosság, amit nem tudok sajnálni, főleg olyankor, amikor szándékosan olyan módját választják, ami mások kárára történik, pl. ablakból forgalmas helyre kiugrás, sínre ugrás, stb. Ha már meg akar dögleni, akkor otthon ékelje ki a főrelét, aztán ugorjon a kádba egy hajszárítóval, vagy valami, de az én napomat ne bassza el.
Tudom, elég sarkos vélemény, nem is szokott népszerű lenni, de az öngyilkosságot a leggyávább problémamegoldásnak tartom. Másnak is szar az élete, de nem kell mindjárt ennyire drasztikusra venni. Tajgetosz pozitív, ahogy mondani szokás. Természetes kiválasztódás, mehet a Darwin-díjért.
Túlnépesedés van, legalább 1 hülyével kevesebb.
Csak a mozdonyvezetőt sajnálom, meg a kiérkező hatóságokat a roncsok eltakarításánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!