Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Évente hányszor állít meg a...

Évente hányszor állít meg a rendőr téged és ellenőrzi a jogsit?

Figyelt kérdés

2023. máj. 18. 16:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
1988 óta kb. 5x igazoltattak, meg még vagy 5x csak szondáztak.
2023. máj. 18. 19:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt 11 évem alatt 2-szer néztek papírokat, illetve másik 2 alkalommal csak szondát fújattak.
2023. máj. 19. 11:04
 13/20 Szolovjov ***** válasza:
100%
20 éve van jogsim. 2-szer állítottak meg.
2023. máj. 19. 13:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

13 éve van jogsim, és 2x állítottak meg. Ebből 1 sima rutin igazoltatás volt, kérték a papírjaimat, utánanéztek a rendszerbe hogy minden jó és már mehettem is. Egyszer megállított egy mögöttem jövő rendőr mert nem géett az egyik hátsó helyzetjelzőm és jelezte hogy ha ott helyben kicserélem akkor mehetek tovább. Ameddig szöszöltem a cserével addig elkérte az irataimat hogy azért Ő is csináljon valamit, de ennyi.

Meg egyszer futottma bele egy szondáztatásba ahol csak annyi volt hogy fújjak bele és ha minden jó már mehetek is.

2023. máj. 19. 15:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én már válaszoltam fentebb, de nekem is volt egy érdekes esetem.

Még megvolt apám régi Ladája, azzal jöttem haza a telekről. (Akkoriban már leginkább csak feketék jártak lepukkant Ladákkal.) Leintett egy egyedül lévő rendőr. Az ablak le volt húzva, odajött, és bocsánatot kért:

- Ó, hát maga fehér ember. Ne haragudjon már, hogy megállítottam. Mindegy, akkor már mutassa meg a forgalmit meg a személyit.

Gyorsan átpörgette, visszaadta, és még egyszer bocsánatot kért, hogy megállított, de hát távolról, ugye, nem láthatta, ki vezet...

2023. máj. 20. 06:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
1996 óta vezetek. Általános közúti ellenőrzésbe ez alatt háromszor futottam bele, finn módszeres szondáztatásba szintén kb ennyiszer. Minden esetben gyorsak és korrektek voltak.
2023. máj. 22. 19:10
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Honnan jön ez a kérdés? Szúrópróbaszerűen már jó ideje nem ellenőriznek. Persze lehetnek kiemelt időszakok, amikor célzott akció folyik, pl. húsvétkor, szilveszterkor. Meg olyankor, ha valami nagyobb balhé után keresnek bűnözőt.

Ha minden nap úton vagy sok-sok órán keresztül, akkor is szinte nulla az esélye annak, hogy megállítsanak, nemhogy évi több alkalommal.

2023. máj. 23. 07:17
 18/20 anonim ***** válasza:
80%
Tegnap Jászárokszálláson mindenkit megállítottak és megfújattak. Papírt nem néztek, csak fújni kellett, és máris további jó utat kívántak.
2023. máj. 23. 13:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Évi 2x.
2023. jún. 14. 04:03
 20/20 anonim ***** válasza:
15 év alatt 3-szor állítottak meg, ebből 1 volt szondázás, a másik kettő szabálytalanság miatt kitettek a sorból. :D
2024. máj. 20. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!