Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A középső visszapillantóba...

A középső visszapillantóba milyen időközönként nézel bele?

Figyelt kérdés
Vezetés közben, ellenőrizni a mögötted lévő forgalmat kb milyen időközönként nézel bele a visszapillantóba?

2023. ápr. 29. 22:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%

"Kérlek szépen, te ne vezess!"

30 éve vezetek baleset nélkül, képben vagyok, mi történik az úton, és éppen ezért pontosan tudom, mikor kell figyelni a tükröket.

2023. ápr. 30. 06:12
 12/23 anonim ***** válasza:
37%
Persze 11-es, aztán a 31. évben meg pont bejön egy olyan szitu, ahol beljebb lettél volna 1 másodperccel, ha figyelted volna a középső tükrödet is , aztán båszhatod a 30 év balesetmentességedet…
2023. ápr. 30. 07:01
 13/23 nemaRendőrség ***** válasza:
80%

@10

Kerekpározom, sok esetben nem tudok mást tenni mint "jobbról előzni"

Jobb oldalon megy a kerékpársáv, még akkor is ha a jobb oldali sáv kanyarodó alapvetően.

Autósként a jobb tükröt ezért mindig megnézem.

Bal tükörre folyamatosan rápillantgatok, de a középsőre csak pályán. Városban csak akkor ha valaki a 20 éves németprémium/corsa párosba alis ledet rakott és bassza a szemem a kreténsége

2023. ápr. 30. 08:11
 14/23 anonim ***** válasza:
45%
Pont ilyen "30"éve vezetek és nem volt balesetem" emberke, és ráadásul autókereskedő baszodótt belém múlt héten.. Jelenleg is a korházból netezek..
2023. ápr. 30. 08:23
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Mivel a kishaszonjainkon nincs, csak a személyeken így nem minden esetben, a külső tükrök a szokottak.
2023. ápr. 30. 09:30
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
Soha, puttonyost vezetek, nincs középső tükör :D :D
2023. ápr. 30. 09:40
 17/23 anonim ***** válasza:
58%
Minek néznék bele, múltkor sem jött mögöttem senki.
2023. ápr. 30. 09:54
 18/23 anonim ***** válasza:
18%

Nem szoktam belenézni.

Kamionsofőr vagyok, többet vezettem eddigi életemben teherautót mint személyautót, szóval kb tudomást sem veszek arról a tükörről. Vagyis de, autópályán este mindig lebillentem, mert bántja a szemem a sok vakító fényszórós autó fénye.🤷‍♂️

2023. ápr. 30. 12:02
 19/23 anonim ***** válasza:
19%
Jaa meg arra akasztom az autóillatosítót.😄
2023. ápr. 30. 12:03
 20/23 anonim ***** válasza:
#13 Ja, én úgy értettem a jobbról előzést, amikor pl. a motoros a belső sávban haladót két külső sávban haladó között előzi ki. Az, hogy te a kerékpársávban elhaladsz valaki mellett, nem előzés, csak elhaladás. Akkor lenne előzés, ha kimész mögötte jobbra, aztán visszamész elé.
2023. ápr. 30. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!