Ha sietsz, akkor M5, majd A1 autópálya Nagyszebenig. Ez hosszabb, de gyorsabb, mert nagyobb része autópálya.
2023. ápr. 27. 08:12
3/11 anonim válasza:
Beírnám az utvonal tervezőbe, hogy Budapest - Csíkszereda.
Vagy valakiért ez nem jó megoldás számodra?
2023. ápr. 27. 10:32
4/11 anonim válasza:
Én inkább a hosszabb, de több autópályát tartalmazó déli útvonalat választanám , mert biztonságosabb. Viszont ha a határon orbitális sor van, akkor nem biztos, hogy gyorsabb lesz.
2023. ápr. 27. 11:22
5/11 anonim válasza:
Gps tudja végig az utat.
2023. ápr. 27. 12:02
6/11 anonim válasza:
GPS-t semmiképpen nem használnék, a legjobb hogy ha a helyi varrodába és kocsmába bemész és a törzs véneit megkéred, hogy osszák meg veled bölcsességüket.
2023. ápr. 27. 12:37
7/11 anonim válasza:
A googléba írd be a város nevét, utána menj a térképre (fönt van a fölső sorban), utána amikor kinyílt kattintsál az útvonaltervre, és azt is add meg, fent ki lehet választani, hogy bicilivel, autóval, tömegközlekedéssel vagy gyalog akarsz-e menni, ott vannak a megfelelő piktogramok. Én mindig így választom ki, hogy hova mivel menjek. Még az időpontot is megadja, ha az Indulás most melletti nyílra mész, és kiválasztod a sima Indulást.
2023. ápr. 28. 12:41
8/11 anonim válasza:
#7.
Becsülendő, hogy segíteni akarsz, ám ha valaki annyire sem képes, hogy "önerőből" kitölse az utvonalterven a "honnan/hová/milyen járművel" rovatokat, annak ez már bizonyára megoldhatatlan feladat lesz. 😜
2023. ápr. 28. 13:41
9/11 anonim válasza:
Ha az lett volna a kérdés, hogy melyik úton menjen Budapestről mondjuk Szolnokra, akkor megérteném a googlézős válaszokat.
de egy hosszú, nemzetközi, többszáz kilométeres útnál könnyen megeshet, hogy nem optimális utat tervez az egekig magasztalt google maps.
Pl. nekem a Nagyvárad felé vezető utat fel sem ajánlotta alternatívakent, hanem minden áron Nagylak felé akart vinni, ami 50 km-rel hosszabb és csak fél óraval kevesebb, amit simán el is bukhatsz a zsúfolt nagylaki határátkelőnél.
Szerintem ha nem akartok/tudtok válaszolni, akkor tovább is lehet görgetni.
2023. ápr. 28. 14:03
10/11 A kérdező kommentje:
Természetesen a kérdés az útvonalakat valamennyire ismerő autósokhoz íródott. A Google-tól csak néhány IQ bajnok kérdez a Gyk-n. Használom a Waze-t, de a személyes tapasztalatok érdekelnének. Köszönöm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!