Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyibe kerül a MÁVnál...

Mennyibe kerül a MÁVnál Budapestről Csikszeredába menni?

Figyelt kérdés
Esetleg vannak kedvezmények pl nekem van diákom meg egy csak Mon belül elfogadott 90%-osom, akkor kérhetek 90%-ost az utolsó magyarországi megállóigy, majd diákot onnantól Csíkig?
2019. júl. 8. 09:40
 1/2 anonim ***** válasza:

A belföldi és nemzetközi kedvezmények nem kombinálható és nemzetközi forgalomban jóval kevesebb a kedvezmény, hiszen azt az állam nem támogatja érdemben.

Azt persze megteheted , hogy a vonattal elutazol a határig, ott átviteted magadat valamilyen fuvarral majd továbbutazol ugyanazzal a vonattal román belföldi árakon. Esetleg elutazol belföldi áron a határig, aztán egy másik vonattal kishatárforgalmi kedvezménnyel át a túloldalra. Majd tovább egy következő vonattal. Mind elèg körülményes.

2019. júl. 8. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Vegyél Fortuna jegyet, az 6 ezer valamennyi forint egy irányba személyenként. Annyi a hátránya, hogy ha mégse utazol nem lehet visszaváltani és csak arra a vonatra szól, amelyikre vetted és limitált a kiadás, eltud fogyni. Tartalmazza a helyjegyet is. Ha elfogy, akkor van 9 ezer valamennyiért Fortuna jegy, de ha az is elfogy, akkor választasz másik vonatot, vagy nem Fortuna jeggyel mész. Előre meglehet venni 2-3 hónappal is általában, de utolsó pillanatra sem érdemes hagyni (vonat indulása napján ha jól tudom nem kapható ilyen jegy) Egy szerelvényre 4 db 6 ezres és 19 db 9 ezres Fortuna jegyet értékesítenek.

(Interneten SparDay vagy SparNight néven van ahogy látom, én mindig Fortuna jegyként kértem a pénztárnál, régen így hívták)

2019. júl. 8. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!