Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Rendszeresen jogsi nélkül...

Rendszeresen jogsi nélkül vezető emberrel mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 17:51
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
29# na pont erre gondoltam, ezért is kérdeztem, hogy akkor hívjam-e őket, mikor meglátom, hogy beül a kocsiba. Ezzel az a baj, hogy hiába jelentem, vagy elkapják így, vagy nem….
2023. ápr. 24. 10:08
 32/52 A kérdező kommentje:
30# persze, milliomos vagyok, sajátom is ócska, mert csak arra telik, de veszek majd még egyet, csak azért, hogy koccangassunk…😓🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2023. ápr. 24. 10:09
 33/52 anonim ***** válasza:
91%

De szerinted mit kene csinálni?

Mint egy felnőtt értelmes ember, mire gondolsz mi lenne a módja?

Ha látod, hogy beül a kocsiba bejelented. Ha megtalálják intézkednek vele, ha nem nem.

Ennyi tud történni. Szabálysértés miatt nem fognak rejtett autóval, órákon át megfigyelést csinálni.

Mi másra gondolsz mit lehetne még tenni?

2023. ápr. 25. 18:27
 34/52 A kérdező kommentje:

33# pontosan erre gondoltam, igen. Ezt is kérdeztem, csak valahogy senki nem értette meg…

Magyarul nem érdemes semmit tenni, mert már tudnak róla úgyis, de nem tesznek semmit.

2023. ápr. 25. 19:24
 35/52 anonim ***** válasza:

“ de nem tesznek semmit”

Ezt is, te honnan tudod? Honnan tudod hányszor fogták már meg? Ez egy szabálysértés.

Mai világba azért vezetnek ennyien jogosítvány nélkül és ittasan mert hihetetlen kicsi a lebukás veszélye.

Pontosan a múltkor beszéltük, Borsod megyéből eltudtunk menni úgy Sopronig, hogy egyetlen egy rendőr autót nem láttunk.

Egy budapesti forgalomba, ha nem csinálsz hatalmas baromságot szinte esélytelen, hogy félre állítsanak.

Vidéken ahol egy rendőr páros van, tartozik hozzájuk 2 város meg 5 falu mennyi az esélye, hogy pont ott ahol te és pont téged fog megállítani?

2023. ápr. 26. 08:14
 36/52 A kérdező kommentje:

35# onnan tudom, hogy hónapok óta látom így vezetni tök vígan…

Ha elcsípték volna már párszor, akkor nem vezetne.

2023. ápr. 26. 09:57
 37/52 anonim ***** válasza:

“ Ha elcsípték volna már párszor, akkor nem vezetne.”

Ez miből következik? Mi az ami ezt alátámasztja? Ezt te gondolod.

Szerinted aki magasról tesz a szabályokra, azt visszatartja az, hogy elkapják? Hatalmas baromságot hiszel

2023. ápr. 26. 16:28
 38/52 A kérdező kommentje:
37# ha nem tudsz semmit, minek írsz hülyeségeket?
2023. ápr. 26. 16:32
 39/52 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudok semmit? Az egyik jó barátom megfogták engedély nélküli vezetés miatt. Volt, hogy csak feljelentették, volt hogy bevitték. Ha jól emlékszem összesen kétszer állítottak meg, napi szinten vezet +100kmeket

A mai napig ugyan úgy vezet. Te egy retardált agyhalott vagy, akinek semmilyen realitás képe nincsen. Ma Magyaroszágon a büntetések jó részének semmilyen visszatartó, elrettentő ereje nincs.

Szerinted egy ózdi cigányt mit érdekli, hogy elkapják jogosítvány nélkül? Röhög rajta, egy sz*ros szabálysértés. Az is szabálysértés, hogy nem indexelsz.

Egy nyolcadik kerületi lezülött szutykot szerinted érdekli? Kacag aztán három hét múlva újra csinálja

Felnőtt emberként annyi eszed nincs, hogy felfogd.

A lebukás esélye és a büntetés mértéke az arra hajlamosokat egyáltalán nem tartja vissza. Mit nem értesz?

Eddig konkrétan csak marhaságot tudtál beszélni, érdemi érvet nem tudtál hozni semmire.

Nem fog egy egész megye kapitányságra kivonulni azért, mert valaki szabálysértést követ el.

2023. ápr. 26. 20:47
 40/52 anonim ***** válasza:
#39: 2021-ben módosult a BTK. Már bűncselekmény és szabadságvesztés jár az eltiltás alatti vezetésért.
2023. ápr. 26. 21:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!