Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szabályosan parkolnak az erdő...

Szabályosan parkolnak az erdő szélen ott az autók, lehet ott parkolni?

Figyelt kérdés

18 Móricz Zsigmond út

[link]

És itt az útszélen?

22 Móricz Zsigmond út

[link]

2023. ápr. 16. 06:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

A táblát ismered?

Mert akkor nem.

2023. ápr. 16. 07:04
 2/21 A kérdező kommentje:
Az első linknél látom , megállni tilos, de nem az úton állnak, az erdőben!
2023. ápr. 16. 07:08
 3/21 A kérdező kommentje:
Sokszor járok arra, rettenet sok autó áll ott napról napra, azok mind büntetést kapnak??
2023. ápr. 16. 07:10
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
A tábla tiltja az útszélen, az erdőben meg a zöldövezeti törvény tiltja, de csak akkor ha annak van minősítve, ezt meg kell kérdezni az önkormányzatnál. Nálunk a nemzeti park területén is ugyanúgy beparkolnak ezer éve, kutyát se érdekli.
2023. ápr. 16. 07:42
 5/21 anonim ***** válasza:
87%

A megállni és várakozni tilos tábla az úttestre vonatkozik. Itt viszont kapott egy kiegészítő táblát, ami kiterjeszti a tilalmat a padkára. Tehát nem.

A második helyen az úton, menetiránynak megfelelően várakozók szabályosak, a firdítva állók nem.

Az út mellett, vagy arról félig lelógva állók a terület minősítésétől függ. Önkormányzati rendelet szabályozhatja.

2023. ápr. 16. 07:53
 6/21 A kérdező kommentje:

Értem, okés, mwgkérdem a hivatalt is,

És a másik link ott szabalyosan parkolnak, ott van tábla?

Ott nem látok táblát, vaksi is vagyok?

2023. ápr. 16. 07:53
 7/21 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk rohadékság is lenne, ha itt büntetnének, révén hogy rendes, kijelölt parkoló csak kilométerekkel arrébb van, de az se lenne képes ennyi autót befogadni.
2023. ápr. 16. 07:54
 8/21 A kérdező kommentje:

Hú neismond , katasztrófa, az a kus parkoló ami párhuzamos az úttal azonnal televan reggel!

A benti fizezős drága nagyon nekem, rokkantnyugdíjasnak,

Mikor kontrolra megyek, 8 ra megyek, félegyig vagyok bent a telepen,

2023. ápr. 16. 08:09
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
A másodiknál nincs tábla.
2023. ápr. 16. 10:58
 10/21 anonim ***** válasza:
57%

Ez a rész a Klinikák közt van!

Elképesztő betegforgalommal.

Szégyen, hogy nem képesek megoldani a parkolást!

Ha valaki egy kisebb boltot nyit, akkor igazolnia kell a parkolási lehetőséget - érdekes, ez nem vonatkozik egyetlen közintézményre sem!!! Vajon miért nem?

A Klinika meg pláne olyan intézmény, ahova sokszor bizony szükségből megy az ember autóval, nem szórakozásból!!!

2023. ápr. 16. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!