Miért baj az, ha nem akarok autópályán vezetni?
Alapvetően engem nem érdekel, hogy hol vezetsz. Magánügy, semmi közöm hozzá.
Azonban úgy vélem, az, hogy nem "szeretsz" az autópályán vezetni, inkább azt jelenti, hogy nem mersz. Van benned valami félelem, bizonytalanság, ami miatt kerülöd az autópályát. És ez bizony már veszélyes lehet másokra nézve is.
Olyan ez, mintha azt mondanád, nem szeretsz zöld színű kerékpárt hajtani. Életszerűtlen, hogy pusztán a szín lenne a gond, nyilván van mögötte valami. Itt, az autópályával is van valami, ami miatt kerülöd, mert alapvetően semmi különbség nincs autópálya és országút között vezetési szempontból. Van valami, amit vagy csak nekünk, vagy még magadnak sem mersz bevallani, ami miatt félsz a pályától.
Én pont lexarom, hogy mit csinálsz egészen addig, amíg ezzel nem akadályozol engem.
Ha olyan a munkád, hogy vezetned is kell, akkor már viszont gáz, mert ezzel megvárakoztatod a kollégákat, megrendelőt stb.
Ha rendszeresen ingázol munkahely és otthon között autópálya nélkül úgy, hogy lenne rá lehetőséged az egyszerűen önsorsrontás.
Tovább tart az út, hamarabb kell indulnod, később érsz haza, többet eszik az autó, több pénz megy el tankolásra + az autópálya jóval kevésbé balesetveszélyes.
Nem kötelező 130-al menned... beállsz egy kamion "mögé" 90-el és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!