Mindenkivel előfordul vezetés közben legalább egyszer, hogy csinál egy balesetveszély dolgot (de nem történik baleset)?
Figyelt kérdés
Persze nem szándékosan.
Ilyenkor utána félve ültök újra autóba vagy"csak" levonjátok a tanulságot és minden megy tovább.
2023. márc. 9. 23:10
11/18 anonim válasza:
Nem is egyett.... Ez benne van az iparba, egy kis figyelmetlensèg, ès ott a baj...
12/18 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, villogott a szembe jövő, lassú járművet előztem, nem jól mértem fel. Azért még nem volt annyira vészes, de nem csak rajtam múlt. Tudom, hogy gáz, de többet tanultam ebből az egy esetből, mint az oktatótól valaha is.
13/18 anonim válasza:
Az kizárt, ha rendszeresen vezetsz, hogy 2016 óta ez volt az első eseted.
Inkább azon kellene stresszelned, hogy a többi 25-öt észre se vetted. :)
14/18 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy ez volt az egyetlen, de ez volt a legsúlyosabb.
2023. márc. 11. 14:54
16/18 anonim válasza:
Az előzésnél a "begyorsítók" a veszélyforrás.
Begyorsít, mert:
1. béna, figyelmetlen
2. szórakozik veled (ha odapillantasz, látni a kéjes vigyort az arcán)
17/18 anonim válasza:
Én még csak oktatásra járok, a 3.órámon volt az első rosszabb tapasztalatom, amikor majdnem balesetet okoztam, akár össze is mehettünk volna, az volt a szerencse, hogy a másik autós figyelt, ott volt az oktató és kisutcákban volt, nagyon lassan mentünk, fékeztünk. Valamiért idióta voltam és összekevertem a bal és jobb oldalt, jobb helyett balra kanyarodtam. Nagyon szörnyen ereztem magam utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!