Ha kihajtok egy mellékutcából jobbra a főútvonalra, de egy ott szabálytalanul előző autóval ütközöm, akkor ki a hibás?
Figyelt kérdés
Tehát úgy kell elképzelni hogy a főútvonalon zebra van, ezért tilos az előzés azon a helyen ahol kihajtok rá a mellékutcából. Ilyen esetben hivatkozhatna-e a főútvonalon szabálytalanul előző hogy én nem adtam meg neki az elsőbbséget?2023. márc. 2. 09:50
21/34 A kérdező kommentje:
#19: „Hogy van jogsid, ha annyit nem tanultál meg...[kiokítás és vádaskodás helye]”
Kétszer is le van írva hogy miről van szó, eléggé speciális helyzet. Neked meg sikerült ebből levezetni a biciklisgázolást, gratulálok...
2023. márc. 2. 12:55
22/34 anonim válasza:
#21 Jó ember, kikanyarodsz elsőbbségadás kötelezőnél egy olyan sávra, ahol valaki közlekedik. Nem a te dolgod eldönteni, szabályos-e előzni, elsőbbséget adsz. Az a baj, hogy kétszer is le kellett írnod, hogy miről van szó a 0 helyett, mert baromi egyértelmű a helyzet. Szétnézel!!!
23/34 anonim válasza:
22.! Te sem érted a kérdését! Ő azt kérdezi, hogy a másik az után ugrik ki, miután ő már behajtott a kereszteződésbe, akkor ki a felelős.
Arra írtam, hogy olyan barom nemigen van, aki úgy kezdeni előzésbe, hogy tudja csakis ütközés lehet.
24/34 anonim válasza:
#23 Nem ezt kérdezi. Azt kérdezi, hogy szabálytalanul előzővel ütközik. Ebben hol van benne, hogy az előzést akkor kezdte meg, amikor már ő kikanyarodott?
25/34 anonim válasza:
"olyan barom nemigen van, aki úgy kezdeni előzésbe, hogy tudja csakis ütközés lehet" ez persze teljesen igaz (lenne, ha nem lennénk tele olyan úrivezetőkkel, akiknek az autóban csak a megvásárolt jogsi, a kormány, a gázpedál és az okostelefonon érkező facebook üzenetek állnak rendelkezésre)
26/34 anonim válasza:
24. A kiírt kérdésben nem, de a 16.-ban már ezt kérdezi.
28/34 anonim válasza:
Nincs gond igazán, mert szerintem lesz még csavar nála. Mindenáron olyan választ szeretne érzésem szerint, hogy csakis a másik legyen a hibás.
29/34 anonim válasza:
Jaja, ilyenkor nem értem a kérdéseket, mint a múltkor a BKV buszon "bunkó voltam-e". Ami nem egyezett a világképével, arra beszólt. Az ilyen embereknek nem internet kell, hanem napló.
30/34 A kérdező kommentje:
#28,29:
A válaszok jókora része 100%-os értékelésen áll, ez azért nem arra utal hogy ne fogadnám el a véleményeket, melyek szerint az én felelősségem lenne egy ilyen baleset.
2023. márc. 2. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!