Lettél már depressziós azért mert bemértek? Hogy tetted magad túl rajta, hogy ekkorát hibáztál?
Még nem mértek be, de nem lennék depis.
Helyben megállítva a tűréshatár nem nagy. Ha 50-nel szabad menni, és 55-tel megbüntetnek, az nem olyan súlyos hiba, hogy azért ostorozzam magam. A pénz lehet, hogy fáj, meg a büntetőpont igen. Ezt ne úgy értse senki, hogy kis hiba bocsánatos bűn.
Ha meg csekkes a dolog, az már tudatos. 50/54 könnyen becsúszik rutinosnál is. De ötven helyett 65-70-nel véletlenül nem lehet.
Hogy micsoda nem lettem? Depressziós? Mondd, neked eddig csak megszületni volt nehéz, hogy egy ilyen kérdés felmerül benned? Az emberi ismeri a játékszabályokat, tudja hogy ha gyorsabban megy, megbüntethetik. Ennyi. Bele van kalkulálva. Kb 2-3 évente egy bünti nem nagy kaland. Ha ésszel csinálja az ember (GPS alapján, traffi-trigger sebesség alatt egy kevéssel) minimális a büntetés esélye. Ha meg nem jött be, későn láttam meg a trafis kocsit, a térképen meg nem volt jelzés, akkor egyszerűen jelentem a Waze-en, de hogy depresszió... fel sem merült sosem.
Ha egy traffi miatt depis leszel, akkor egy neked meg nem adott elsőbbség miatt öngyi leszel? Mimóza lélekkel szerintem ne vezess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!