Kezdő kamionos vagyok. Tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék elfogadni. Ki mit tanácsolna nekem igy kezdőnek az útra? Mindent meghallgatok ami értelmes. Belföldön vagyok, billencses sel dolgozom. Bányákat járom.
1, Ki mondta, hogy 8 általánosa van?
2, Egy kamionsofőrnek az alap munkaideje per nap 13 óra ergo 3 hét alatt többet dolgozik, mint a semmirekellő betanított irodista 1 hónap alatt
Igen a hozzád hasonló egybitesek akik még kamiont sem láttak életükben általában idáig jutnak el agyilag.
A felelősség mértéke, a képzések díja, a munkaórák száma, a munkakörülmények minősége, nyugdíjazás és ehez hasonlók már nem jutnak el arra a szintre.
#21: Ki mondta, hogy van 8 általánosnál több elvárás ahhoz, hogy bárkiből kamionsofőr legyen. Innentől már érthető lenne a gondolatmenet. Pont ugyanaz a szint, mint az általad lenézett betanított irodai munka.
#22: Na ekkora lyukra még életedben nem futottál szerintem, szakmabeli vagyok. Nem véletlenül írom, amit...
#24: Igen, tisztában vagyok, azért írtam
Ne menj nemzetközire! 18 évesen kezdtem, most 43 vagyok. Fingom sincs hova lett az életem. Mintha tegnap csuktam volna be az F2000-es ajtaját, de megöregedtem. A haverok eltűntek, családtagok meghaltak (sokuknak még a temetésére sem tudtam elmenni), élmények-sztorik nincsenek csak az autópálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!