Kezdő kamionos vagyok. Tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék elfogadni. Ki mit tanácsolna nekem igy kezdőnek az útra? Mindent meghallgatok ami értelmes. Belföldön vagyok, billencses sel dolgozom. Bányákat járom.
Pedig ha cnc-n dolgozol akkor minden nap otthon alszol , van családi életed is és még nem is keresnél kevesebbet.
Sőt hó végén sokall több pénzed maradna meg mint egy kamionosnak.
Nehogy azt hidd hogy a kamionozás az szebb munka.
Én is most kezdtem nemrég, már a második héten azon gondolkoztam, hogy lehet el sem kellene kezdeni....
20/f
Egyébként ha ilyesmi tanácsot szerettél volna: Nekem azt mondták, hogy mindig legyen nálam kalapács, Wd40, csavarhúzó és spajszer.🤷♂️
Mondjuk én ponyvással járok.
#13 A nemzetközi még jobb, ott még úgy sem lesz életed otthon mint most.
Amíg itthon vagy addig élvezd ki az itthoni dolgokat, légy a családdal, barátokkal csinálj programokat.
Ha el mész nemzetközibe, be fog szippantani és 10 év csak úgy hirtelen el megy,aztán csak a fejedet fogod.
tehát akkor magyarul 3 hetet dolgozol 1 hónapban egy hétnyi szabadságért (csak középen van a szünet) 2300 eur-ért.
Jobban járnál kiköltöznél napizni.
Igen ez a k*rva nagy probléma. Milyen érdekes a fuvarszervezőket feltudják venni rendesen osztrák munkaszerződéssel dolgozni, a sofőrt meg nem.
Rohadjanak meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!