Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ki lehet kérni a közlekedésiek...

Ki lehet kérni a közlekedésiektől a véda kapu által rögzített felvételt? Majdnem baleset volt!

Figyelt kérdés
Vagy ez csak fotót csinál, ha gyorsan mész? Videót nem?
2023. jan. 24. 09:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

" Én meg majdnem bele, fék, reflektor, duda, de felém se nézett, hajtott tovább."

Te rád annyi vonatkozik hogy fék és megy mindenki tovább.

2023. jan. 25. 07:19
 12/12 A kérdező kommentje:

Jó oké, nem lehet kikérni, tudom napi szinten történik ilyen. Velem is. 10 év, 150ezer km van mögöttem. Sőt, osztrák autópályán pénteken index nélkül sávot váltott előttem egy golf, bevágott elém, ott is fékeznem kellett. No problem.

De azért ez a kikanyarodás durva volt, a leírtakból persze nem úgy jön le, a mögöttem jövő is majdnem belém jött. Ja, és volt időm nyomni a dudát, volt igen, de vagy harmadikra tudtam megnyomni, kétszer mellé nyomtam.

Sok balesetmenteset, meg kvázi balesetmenteset kívánok mindenkinek.

2023. jan. 25. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!