Kerékpározhatok-e ittasan ? Például,megiszok 4 dobozos sört,meg 2 kis üveges pálinkát ? Monduk beveszek egy mentolos negrót is,hogy ne érződön.
El írtam a kérdés,szóval ez a kérdés.
>>>>> Kerékpározhatok-e ittasan ? Például,megiszok 4darab dobozos sört,meg 2darab kis üveges pálinkát ? Mondjuk beveszek egy mentolos negrót is,hogy ne érződjön az ital szaga ?
Ha csak 4 km a távolság a két település között ahova disznótorra mész, és mindenképpen, inni akarsz akkor lehet jobb lenne biztonságosabb közlekedési módot választani az oda vissza útra.
Gondolom józanul indulnál hajnalban , ködös g@dvás idők vannak mostanában.
Elég egy kis figyelmetlenség és kész is a gond.
Visszafelé 4 km, ha nincs senki aki hazavinne (józan ember pl kocsival) , csak van valami tömegközlekedés a két település között, válaszd azt.
Egyébként ha csak 4 sör 2 feles a disznóvágás alatt akkor meg a végére már úgyis józan leszel:)
Én sem engedném az ittas kerékpározást.
Érezd jól magad, és keress biztonságos megoldást , hogy épségben hazaérj.
Nem értek ezekhez a fokozatokhoz, hogy minek számít egy kis pohár sör, minek 2-3 fröccs.
A rendelet megengedőbb, mint az autósokkal szemben.
Kis üvegen mit értesz? A féldekásakat? 2 liter sör, 2 deci pálesz határeset.
Főleg, ha nem egyszerre gurítid le és indulsz azonnal.
Ne a rendőrnek akarj megfelelni, hanem a józan észnek!
Ha nem vagy egészen rendben, inkább maradjon a bringa!
8-as reggel van busz,hajnali 4-kor,de abból,az irányból jön amerre én mennék :D
Mindenki fog inni ott,ez falu,és Hajdú-Bihar megye...Itt a Józsi bácsik,reggel két felessel indítják a napjukat... :-)
Kolbász,szalonna,hagyma,kenyér,bor ... Pont úgy ahogyan Bödőcs Tibi is beszél a falusi emberekről.
Értem én, de akkor mi a kérdés?
A mentolos cukorral nem fog foglalkozni a szonda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!