Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mindennapi, hogy ilyen debilek...

Mindennapi, hogy ilyen debilekkel találkozik az ember vezetés közben?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom, hogy nekem nincs jogosítványom, de közeli terv. Azt viszont józan paraszti ésszel is látom, hogy a követési távolság pl. nem viccből van.

Ma útközben egy kamionos avval szórakozott, hogy beleállt a seggünkbe teljesen. A párom vezetett, ő nyugodt maradt, de én nagyon ideges lettem. Látszott, hogy direkt csinálja folyamatosan. Lakott területen voltunk, azért nem hagytuk le, bár abban biztos vagyok, hogy a sebességkorlátnál gyorsabban vezetett. Mikor sávot váltottunk (ő másfelé ment), kinéztem, és olyan pofával vigyorgott be hozzánk, mintha a világ legjobb viccét művelné éppen.

Nem tudom, mi zavar jobban, hogy ezt simán csinálhatja mindenkivel, a saját tehetetlenségem, az hogy ott volt hátul a kisgyerekem is vagy az, hogy ekkora seggfejek vannak az úton, ahol állítólag figyelni kéne egymásra.

A párom normálisan megy, rajta látom is, hogy figyel. Meg azt is látom, mióta nézem az utat meg a vezetést, hogy mások mennyire nem, és mennyiszer kell más helyett észnél lenni.

Szerinte ez csak az elején zavaró, később ennyire nem fog meghatni, vagyis meg fogom szokni. De nem is tudom. Ő nagyon higgadt típus, én kevésbé. Szerintetek is elsőre zavaró főleg?

2023. jan. 11. 17:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%

Én nem értem a problémát. Azaz értem, mert létezik. De azt mondjátok nem 2 percig csinálta, azt mondod a párod higgadt és tud vezetni, gyerek is volt.

Én ilyen esetben fogom és félreállok, aztán hagy menjen majd megyek utána.

2023. jan. 12. 00:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet szokni bár ez egyénfüggő is, hogy ki miképpen kezeli ha a seggébe másznak.
2023. jan. 12. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!