Úgy szoktam hogy féken a labam, picit megemelem a kuplunghoz de nem fogaspontig, gyors gáz és a maradék kuplungot már úgy engedem rá.. jó igy?
Szimpla fogasponttal gáz nélkül nem tartja meg
2023. jan. 8. 16:14
1/10 anonim válasza:
Hát a lényeg hogy ne fulladj le, szóval ha így nem fulladsz le akkor jó.
2023. jan. 8. 16:18
2/10 anonim válasza:
Mindenhogy jó, ahogy nem gurulsz vissza. Engem ha mögötted lennék az sem zavarna, ha lefulladnál, csak ne gurulj vissza. Ha a te módszereddel nem gurulsz vissza, az jó. Ha szereted gyilkolni a kuplungot, lehet azt csinálni, hogy csúsztatva+gázzal állsz meg. Vagy nem szégyen behúzni a kéziféket, aztán fogáspont, gáz, kézifék kiengedése és már mész is utadra.
2023. jan. 8. 16:20
3/10 A kérdező kommentje:
Nyilván par centi benne van, az a pár tized másodperc, de meredeken nyilvan nem igy
2023. jan. 8. 16:44
4/10 anonim válasza:
Kézifékkel szerintem egyszerűbb lenne, de ha így sem gurulsz vissza, akkor jó így.
2023. jan. 8. 16:59
5/10 anonim válasza:
#3 Mondjuk ha pár centi benne van, akkor gyakorlatilag nem tudsz emelkedőn elindulni. Hidd el, egyszer lesz egy barom, aki olyan közel áll hozzád, hogy rágurulsz, és nem fogsz örülni a reakciójának. Érdekes, azt hittem, ha a rutinvizsgát el is törölték, azért ilyen alapvető dolgokat manapság is megtanítanak egy tanfolyamon.
2023. jan. 8. 17:08
6/10 anonim válasza:
Sok gáz, igen, mintha meredeken mennél fel.
2023. jan. 8. 18:28
7/10 anonim válasza:
Èn gyakorlást ajânlok.... Este kimèsz, ès gyakorold az indulástlejtőn. Nekem 2* mutatta meg az oltató èn se tudtam helyesen csinálni, nèztem videókat, ès gyakoroltam, akár ismerőssel is. Sokkal könnyebb lesz az èleted, ès picit biztonságosabb is...
2023. jan. 9. 05:05
8/10 anonim válasza:
En is a keziféket ajanlanám. Az is biztos, hogy a merlegállásban is megfogja, de nem teljesen ertem a gepészeti szitudat. Ha gyorsan atpakolod a fekről a gázra a labadat akkor sem gurulsz vissza, ha erzed a kuplungodat. Gyakorold.
2023. jan. 9. 18:53
9/10 anonim válasza:
Azt is vedd számításba, hogy leugrasz a kuplungról, majd gázd adsz nagy rössel:
1:kipörög a kerèk, ès otthagyod a jó gumit...
2: Te lehetsz az ifjú Fittipaldi...
3:elindul az előtted lèvő, te nagyrössel elindulsz, ő lefullad, ès ott a ráfutás.
4: kissebb èrv, de egy picit drágább az indulás,, de ezt a rèszt el is lehet engedni...
2023. jan. 9. 20:38
10/10 anonim válasza:
Az enyémben visszagurulásgátló van ami azt hiszem 3 másodpercig megtartja az autót hogy ne guruljak vissza és ez az idő éppen elég az elinduláshoz.
A korábbi autómban ez nem volt és emelkedőn elinduláskor a kézifék fel volt húzva és egyesbe teszem és már engedem fel a kuplungot közben nagyobb gázadással hogy ne fulladjak le már indulok és közben egyidőben kioldom a kéziféket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!