Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Üdv! Olyan kérdésem plenne,...

Ottapu kérdése:

Üdv! Olyan kérdésem plenne, hogy előfolhat e az, hogy villog a kézifék visszajelző lámpa, befog a baloldali fék, az autó fejre áll? Sajnos én így jártam. Persze a fékkar alaphelyzettben volt..

Figyelt kérdés

2023. jan. 7. 17:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 + A kocsi indulás után elvégez egy tesztet az összes szenzoron/kamerán, ha valahol hibát észlel jelzi hogy hiba van és az asszisztens nem működik, magyarán ha eléd ugrik valaki nem fog satuzni.
2023. jan. 8. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:
#7: Ezek fail safe rendszerek, nem csinálnak ilyet
2023. jan. 8. 17:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#9 Először tanulmányozd hogy működnek a szenzorok (pl tolatóradar).....

Nincs olyan hogy "csak úgy" elromlik.

2023. jan. 8. 17:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Szóval, ti nem hisztek Murphy bácsinak? :)

Én vasúti biztosítóberendezésekkel dolgozom. 2-3 egyidejű hibának és/vagy emberi mulasztásnak kell egyidejűleg fennállni, hogy balesetveszélyes helyzet alakuljon ki. Mégis előfordulnak ilyenek rendszeresen.

2023. jan. 9. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#14: Igen, és a két-három hiba + emberi mulasztás egyszerre lép fel.

Vagy az emberi mulasztást arra érted, hogy b/sznak elhárítani az első hibát, mert még működik, szóval jólvanazúgy?

2023. jan. 10. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!