Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autóval minek mennek el az...

Leos pg kérdése:

Autóval minek mennek el az emberek az utca végéig, és ott megfordulni?

Figyelt kérdés
Az ilyenek vagy nem tanultak meg kocsit vezetni, vagy nincs jogsijuk! Mert az úton megfordulásból köll vizsgázni! Tehát nem értem az ügyet!

2023. jan. 7. 14:27
A kérdező szavazást indított:
az dédó
nincs jogsija
nem tud vezetni
nem ért hozzá
direkt csinálja hogy föltűnő legyen
húzni akarja az idegeket
nem tudom
nem értem én se
8 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
8 általános kell a jogsihoz. Úgy fordul meg, ahogy akar. Te meg egy épkézláb mondatot nem tudsz leírni.
2023. jan. 7. 14:35
 2/19 anonim ***** válasza:
98%

Sok oka lehet:

1:Szembeforgalom van, ès nem akarja feltartani a mögöttes forgalmat.

2: ott jön rá, hogy rosz fele megy.

Èn reggel 6 helyett 5 re akartam menni dolgozni, az utca vègèn láttam az óràt, ott fordultam vissza.

3:az egyszerű mindig jobb.. Nem kell forgolódni, kevesebb kormánytekerès stb. Ha 20 mèterre van a a kereszteződès, felesleges y-zgatni, egy kormánymozdulattal meg van az egèsz.

4: lehet záróvonal, szűk kis utca...

5:ez most mièrt zavar? Az hogy valaki egyívet választ az y helyett nem elenti, hogy nem tud vezetni. Ezt a döntèst hozta meg....

*volt hogy parkolót kerestem, elmentem az utca vègèig, nem volt, visszafordultam egyívben...

2023. jan. 7. 14:50
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

*

... Hogy megforduljanak,

Nem köll, hanem kell,

2 fajta megfordulásból 1 et kell bemutatni,

2023. jan. 7. 14:54
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
Talán mert van annyit esze, hogy nem mászik rá a sáros, vizes, havas kocsival másnak a kapubehajtójára, amit a lakás tulajdonosának kell takarítania? Vagy mert az utca egy zsákutca és a végén van külön kialakítva egy fordulóív?
2023. jan. 7. 15:10
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Hát én se értem hogy mi lenne ez?
2023. jan. 7. 16:06
 6/19 anonim ***** válasza:
67%
Mert egy irányú út.
2023. jan. 7. 16:49
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Olyan szavazási opció miért nincs, hogy a kérdező szellemileg sérült?

"Mert az úton megfordulásból köll vizsgázni!"

Az utca vége az nem az út? Csak kérdem.

2023. jan. 7. 17:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
#7 +1 arra az opcióra.
2023. jan. 7. 17:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egy zsákutca közepe táján szoktam parkolni az utca kijárata felé fordítva az autó orrát. Ehhez a legegyszerűbb az utca végén található , legszélesebb kapubejáróig elmenni és ott megfordulni . Persze, be is tolathatnék akár, de ahhoz az utca bejáratánál egy aránylag forgalmas helyen kellene elkezdeni a tolatást.
2023. jan. 7. 19:46
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
Mert nem mindegy, hogy nekiállok paraszt módjára ipszilonozni mindkét sávot elfoglalva, vagy keresek egy olyan helyet, ahova be tudok kanyarodni, félre tudok húzódni, majd a forgalom zavarása nélkül megfordulni.
2023. jan. 7. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!