Baj, ha én is így közlekedek?
2023. jan. 4. 21:52
1/11 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, akár pofán is verheted magad.
3/11 anonim válasza:
Ha elmondod, hol, mit kell nézni a 12 perces videóban, akkor esetleg tudunk is válaszolni.
4/11 anonim válasza:
Mármint így hangosan mondogatod te is vagy csak a fejedben hangoztatod ezeket? Igazából nekem aztán egyik sem baj, bár ha az előbbiről van szó akkor én megbolondulnék melletted az fix :D
6/11 anonim válasza:
Hát, necces. De inkabb reppelj magadban, mint h balesetezz. Azert nem vagyok teljesen nyugodt. Remélem idővel/rutinnal ez atmegy nema csendbe a fejedben is, es megmarad az alaposság...
7/11 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy magamban szoktam mondani.
2023. jan. 5. 19:30
8/11 anonim válasza:
Szerintem beszéd közben nem lehet _annyira_ jól figyelni, lásd van, aki parkoláshoz a rádiót is kikapcsolja (én mondjuk nem, de anyukámnak szólok, hogy ne akkor csicseregjen, amikor szűk helyre tolatok be).
9/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák, de az amúgy is más, amikor másvalaki beszél.
2023. jan. 5. 19:35
10/11 anonim válasza:
Igen, mert akkor csak a füled aktív, és az agyad hallott információt feldolgozó része. Amikor te beszélsz, akkor fejben megalkotod, mit mondasz, mozog a szád, hallod, amit mondasz, aztán fel is dolgozod. Oké, ez csúnya összehasonlítás, hiszen amit te mondtál, azt könnyebb feldolgozni, hiszen sosem tudod, más mit mondott. De az is tény, hogy a gondolataid tuti gyorsabbak, mint a szád, akármennyire is hadarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!