Miért nem tartják a kamionok a követési távolságot? Se előzni nem tud, mert megengedett max. sebességgel megyek, se megállni, ha fékeznék vmi miatt.
Az is lehet, hogy simán csak vonatozni akart a (nem tudom volt-e ilyen) az előtted haladó kamion szélárnyékában. Nagyon (!) sokat lehet így spórolni. Ezt még személyautóval is tapasztaltam, ha beálltam pár méterre egy kamion mögé, kevesebb mint a kétharmada volt a fogyasztás.
Amikor ilyen helyzetbe kerültem, hogy vonatoztam személyautóval, és egy "erősebb kutya" is vonatozni akart, akkor a jobb index párszori megvillantásával jeleztem, hogy vettem az adást, észrevettem a középső tükröt kitöltő hűtőmaszkot. A következő adódó lehetőségnél lehúzódtam, elengedtem, és beálltam mögé. Volt amelyik megköszönte.
Ahol viszont öngyilkosság volt csakazértis szabályoskodni, az az épülő M4 autópálya volt, amikor még csak 2x1 sáv volt, sok helyen terelésekkel, 60-as táblákkal. Aki ott megpróbált 60-al menni, azt letúrták. Annyit tettek, hogy 90-ről visszavették a tempót 80-ra. Nem láttam olyan vállalkozó szellemű autóst, aki megpróbálta volna őket 60-ra kényszeríteni.
És mi játszódik le az agyad helyén lévő izében amikor kész akarva nekiállsz "vonatozni"?
Kész röhej b*meg, még le is írja, hogy hogyan szokott a másik seggében cseszekedni :D
senki nem "akar" vonatozni, legalábbis 2 iq felett ritka
140 az OQ-m, és autpályán rendszeresen így megyek. 5-6 méterre egy kamion vagy busz mögött.
A kutya ugat, a karaván halad. Az itteni söpredék véleménye annyit sem ér számomra, mint annak a néhány bájtnak az értéke, ahova a betűhányásaik le vannak tárolva a szerveren.
Követési távolságról hallottál söpredék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!