Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Más országokban is ennyire...

Más országokban is ennyire szájbarágósak a rendőrök, hogy be kell csatolni a biztonsági övet, télen fokozottan kell figyelni az úton, az útburkolat csúszós lehet, nagy felületen kaparjuk le a jeget a szélvédőről, stb.?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, mintha óvodában lennék. Ennyire buta lenne a társadalmunk?

#rendőrség #figyelem #autós társadalom
2022. dec. 22. 11:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy szájbarágósak? Miben nyilvánul ez meg.

Amúgy meg igen, az emberek tök hülyék és mellette még tök hülyék is.

Egyszerűen nem lehet erre mást mondani.

Ezen az oldalon is kaptam már hideget meleget mert a többi válaszoló szerint nem is a gyorshajtás a fő ok, hanem a lassú hajtás legalább olyan sok balesetet okoz.

Csak az statisztikailag nem kimutatható hogy a gyorshajtás azért van mert a lassú hajtó felbosszantotta a gyorsan hajtót aki nyilván ezért hajtott gyorsan nem azért mert amúgy is gyorsan hajt :D

De alap KRESZ elsőbbségi kérdéseknél olyan brutális félremagyarázások vannak, hogy hihetetlen. És tipikus probléma, hogy a hülyének nem tudod elmagyarázni, hogy ő a hülye, mert teljességgel meg van győződve róla, hogy neki van igaza.

2022. dec. 22. 17:27
 12/24 A kérdező kommentje:

És honnan tudod, hogy nem azért nem csinálja, mert nem tudja, hanem mert nem érdekli? Nyilván mindenki tudja, hogy nem lát ki, mégsem takarítják le teljesen a szélvédőt, mert nincs kedvük, nem akarják, sietnek, majd az ablakfűtés leolvasztja. Nehogy azt hidd, hogy akinek ki van égve valamelyik izzója, az nem tudja, hogy ki kell cserélni. Pontosan tudja, csak nem érdekli, vagy nem akar pont akkor költeni rá. Azokra a plusz dolgokra pedig, amiket írtál, csak azt lehet válaszolni, hogy minél több a rendelet, annál nagyobb a rendetlenség. Nem az a megoldás, hogy mindent leszabályzunk a legszigorúbb módon. Ilyen egyébként is a diktatúrákban van csak. Nekem is van olyan ismerősöm, aki azt mondja, hogy aki átmegy a piroson, attól vegyék el a jogosítványt. Aztán amikor ő átmegy, akkor mentegetőzik, hogy sárga volt még az, meg belefér, mert épp senkit nem veszélyeztetett, azt hitte, hogy átfér még a piroson. Szóval az ilyen szigorú rendszert mindig csak másoknak kívánja az ember, magának nem.

2022. dec. 22. 18:25
 13/24 A kérdező kommentje:

A lassú közlekedéssel kapcsolatban eszembe jutott, hogy ismerősöm mesélte, Amerikában, ha valaki indokolatlanul lassan közlekedik, akkor a rendőr leinti, és megkérdezi, hogy mi a probléma. Ott, a hanyatló Nyugaton talán már tudják, hogy az indokolatlan lassú közlekedés is veszélyes. Dinamikusan kell közlekedni.

2022. dec. 22. 18:31
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

"Ott, a hanyatló Nyugaton talán már tudják, hogy az indokolatlan lassú közlekedés is veszélyes. "

Na megint egy nagyokos aki nincsen tisztában a "veszély" fogalmával.

2022. dec. 22. 18:59
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az a kérdés, ami alá ezután egy sort sem fogok írni.

A kérdező mindenkit leolt, okoskodik. Csak azért tette fel, hogy önmaga előtt bizonyítsa azt a hibás tételt, hogy csak az ő véleménye az igazi, mindenki más valahol hülye.

Neked is mindenki szembe jön az autópályán... az összes hülye.

2022. dec. 22. 19:15
 16/24 A kérdező kommentje:

Miért, szerinted azért nem takarítják le a szélvédőt, mert nem tudják, hogy nem fognak kilátni?

2022. dec. 22. 19:45
 17/24 A kérdező kommentje:

A lassú közlekedés jóval nagyobb eséllyel teremt veszélyes szituációt, akár balesetet. Ugyanis, ha valaki indokolatlanul lassan megy, mögötte idegesek lesznek az emberek (teljes joggal, mert senki ne tötymörögjön szándékosan), és belemehetnek olyan előzésekbe, amik balesetet okoznak.

2022. dec. 22. 19:48
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol azt rágják szájba, amit kell. Nálunk autópályákon a ledes kijelzőkön a sebességkorlátok és a követési távolság villog folyton, az osztrákoknál a jobbratartás megy még siralmasabban, mint nálunk, ott az van kiírva kilométerenként.
2022. dec. 22. 19:58
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én feladom, ez pont az a kérdező aki másik kérdés alatt osztott az észt a lassú közlekedés veszélyeiről mint most is teszi... :D
2022. dec. 22. 20:29
 20/24 A kérdező kommentje:

Nem az vagyok, de gondolom, hogy ezt is jobban tudod. Elvégre én nem tudom, hogy ki vagyok.

2022. dec. 22. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!