Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek is ki kéne tiltani...

Szerintetek is ki kéne tiltaniuk az utakról azokat a VESZETT személyeket, akik nem használják az irányjelzőt?

Figyelt kérdés
Nagyon felidegesítenek. Minek akarnak az ilyenek egyáltalán vezetni?

2022. dec. 14. 00:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
#napitittcsukbe kérdés is megvolt mára.
2022. dec. 14. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Dehogy kellene kitiltani őket. Csak neked nem kellene alkalmasságit adni.

És akkor mi van ha én is csak nagyon ritkán használom aztán nem csinálok balesetet. Mit csináljak vele hogyha te mutatod nekem a keresztetődésben hogy melyik irányba fordulsz? Semmit.

Kicsi ott neked lent ennyi a bajod.

2022. dec. 14. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
Én jól rájukdudálok! Igaza van a kérdezőnek!
2022. dec. 15. 18:55
 14/15 MGéza ***** válasza:

"A szélerőművek dettó, kihalt környékeket hozunk létre a körzetükben, ehhez képest kevés áramot termelnek."

A szikes puszta vagy bárhol, az Alföld kellős közepén a kutyán nem zavarnák, ahogy a jellemzően szintén határvidékre telepített, hasonló elven működő csak épp nem áramot termelő szélmalmok sem zavartak senkit, egy eleve max 1,5m magasra megnövő haszonnövény elől meg alapvetően el se foglalnak sok termőterület. Kormányunk azzal a nevetséges kifogással nem engedi őket telepíteni, hogy nagy zajszennyezéssel jár a működésük...

Másik meg, hogy pont ilyenkor jelennek meg a mihaszna "setétződek" hogy : "Jaj, nekirepül a gólya meg a fecske, elcsúfítja a tájképet, veszítünk vele évi XXX turistát aki pusztanézőbe jön azt akó' ha ezztet odarakjuk akkor ennek is lőttek."

2022. dec. 16. 13:38
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

Ha ezzel nem hogy nagyon, hanem kicsit is felidegesítenek, akkor alkalmatlan vagy járművezetőként a forgalomban való részvételre.

Három nap múlva lesz 52 éves a "B" kategóriás vezetői engedélyem, kevésbé korosak az "A" és "C" kategóriások. A bő fél évszázadon át folyamatosan vezettem, rendszeresen teszem ma is. Kezdőként volt bennem enyhe aggodalom, de ideges sose voltam. Pedig ennyi idő alatt jócskán történtek, történnek köröttem események; a legkisebb ügy az irányjelzés elmaradása, késett működtetése. Ha szükség van rá, akkor cselekszem, nem pedig idegbajoskodom. Ha pedig elkerült a baj, elkerültem a bajt, akkor azonnal el is lehet felejteni; mi dolgom vele?

Az már mentális betegség, hogy valakit annyira foglalkoztat, hogy nem elégszik meg a családja, ismerősei terhelésével a háborgásával a szörnyűség emlegetésével, hanem még itt is közzé teszi, buta elvárással tetézve.

Nézzél szép karácsonyi filmeket a TV-ben, az segít rendbe hozni a feldúlt lelkivilágod. Van esély rá, hogy olyan filmrészletek is lesznek, ahol szép kialakítású, nagy felületű irányjelzők működését is láthatod.

2022. dec. 16. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!