Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mely súlynál nagyobb járművet...

Mely súlynál nagyobb járművet nem vezethet nő? Melyik a legnagyobb súlyú jármű amit nő vezethet?

Figyelt kérdés
Hány tonna? Magyarorszagon gondoltam

2022. dec. 12. 17:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Kedves 18as pont ez az igazsagtalan hogy nők nem tudnak úgy hugyozni mint a ferfiak

Bár már van egy kis műanyag eszköz arra

Én azt a műanyag pisilő segédeszközt amivel nők is tudnak állva pisilni államilag minden nőnek biztositanám hogy ne legyen elnyomva és egy kis lépést tehessünk az egyenjogusag felé

Erdőben, kirándulason hasznos lehet

2022. dec. 15. 21:48
 22/33 anonim ***** válasza:
32%
Egyenjogúság? Tessék szíves lenni lekapcsolni a 40 kilós kapcsot, ami szarrá van fagyva és nem is látszik a rárakódott hótól és jégtől. Ne tessék a céget perelni, ha bármilyen egészségügyi gondja lesz:) Általában utóbbi lehetősége miatt szelektálják a munkavégzőket. Elvállaljuk a munkát, aztán pereskedünk, milyen dolog már ez?
2022. dec. 16. 09:08
 23/33 A kérdező kommentje:

Amugy szerintem nem az az igazságtalan hogy kevesebb nő dolgozik fizikai munkában, hanem az hogy a nőknek kisebb a fizikuma. Ezt miként lehetne kiegyeníteni? Hormonokkal?

Érdekes ti ferfiak milyen magyra vagytok magatokkal a nagy fizikumotokkal, erőtökkel, de közbe meg sajnálkoztok hogy a nők, akiket ti "gyengébbik nemnek" hívtok nem végez a legtöbb esetben fizikai munkát.

2022. dec. 16. 09:13
 24/33 anonim ***** válasza:
46%
Külföldön még át is műttetheted magad.
2022. dec. 16. 09:18
 25/33 anonim ***** válasza:
26%
Egy nő könnyebben felfázik. Egy férfinek nincsenek menstruációs görcsei, nem megy el 3 évre szülési szabadságra. Az, hogy a férfiak átlagban többet keresnek, mint a nők, nem a nemi diszkrimináció miatt van, hanem a piac beárazza a kockázatokat, ez pedig a nemek közti fizetés különbségben jelentkezik.
2022. dec. 16. 09:29
 26/33 A kérdező kommentje:

Ez a baj a piaccal

Most nem akarok gazdasagi hitába belemenni, de a kapitalizmus minden csak nem nőknek való

Habár szerintem a munkásosztálynak sem

Csak az ilyen Elon Muskoknak mega milliárdosoknak

2022. dec. 16. 09:58
 27/33 MGéza ***** válasza:
100%

#22: A mozdonyvezetésről beszélsz? 40 kilós kapocs? Könnyebb megmozgatni mint gondolnád, persze ha laikus vagy akkor nem tudod, meg azt sem hogy valójában hány kilós. Én 16 éven át vasutas voltam, rendezőpályaudvaron ráadásul. Marha ritka eset hogy lefagy, bár előfordul. Másik hogy elég eseti dolog bár előfordul hogy a mozdonyvezető magának végzi a járműkapcsolást, de azt általában a tolatásvezető vagy a kocsirendező végzi, főleg teherszerelvények esetén.

De úgy látszik, az emberek következetesen azt hiszik hogy márpedig nincs női mozdonyvezető(és még fel is pontozzák egymást hogy milyen jól tudják :D) miközben linket rakok hogy van, ja hogy Blikk? Meg lehet ám nézni máshol is ha annak nem hiszel. És tévedés, nem csak motorvonatra van vizsgája, bár az egyetlen vagy inkább az első akinek mozdonyra is van.

[link]

2022. dec. 16. 13:26
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

Rohadtul nem vagyok laikus:) Ráadásul a héten fagyott be a nagy hóban erős mínuszokkal:D Tolatásvezető, gépkísérő, mindenki összecsődült, hogy le tudjanak akasztani, ilyenkor hiába ad az ember nyomást, még a hóból se tudod kihámozni. A merevvé fagyott tömlőkről ne is beszéljünk. Ja és k.rvasokszor kapcsolok, jegyzem is, mert 200 ft pluszt jelent...

Ne Traxx-os képeket mutogass, szívesen látnám, ahogy egy Szilit vezet:D

Az, hogy 16 évig voltál vasutas, semmit nem jelent... voltam még gyorsfordás is egy másik rendszerben!!

2022. dec. 16. 13:39
 29/33 MGéza ***** válasza:
100%

Típusvizsgákat azt nem tudom melyik van meg neki, az igaz. :)

De pont most ismerted el amit mondok, erre nekiállsz reklamálni, hogy márpedig a mozdonyvezető dolga(igen, bizonyos esetekben), pedig ha nem vagy laikus, akkor a járműkapcsolásra vonatkozó utasítást is ismerned kell, pontról pontra. :)

2022. dec. 16. 13:46
 30/33 anonim ***** válasza:
74%
Hogyne ismerném:)) Tudod, nem csak rendezőpályaudvarokon és nagyobb állomásokon van kapcsolás... hányszor mentem dög gépet segélyezni...
2022. dec. 16. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!