Mely súlynál nagyobb járművet nem vezethet nő? Melyik a legnagyobb súlyú jármű amit nő vezethet?
Kedves 18as pont ez az igazsagtalan hogy nők nem tudnak úgy hugyozni mint a ferfiak
Bár már van egy kis műanyag eszköz arra
Én azt a műanyag pisilő segédeszközt amivel nők is tudnak állva pisilni államilag minden nőnek biztositanám hogy ne legyen elnyomva és egy kis lépést tehessünk az egyenjogusag felé
Erdőben, kirándulason hasznos lehet
Amugy szerintem nem az az igazságtalan hogy kevesebb nő dolgozik fizikai munkában, hanem az hogy a nőknek kisebb a fizikuma. Ezt miként lehetne kiegyeníteni? Hormonokkal?
Érdekes ti ferfiak milyen magyra vagytok magatokkal a nagy fizikumotokkal, erőtökkel, de közbe meg sajnálkoztok hogy a nők, akiket ti "gyengébbik nemnek" hívtok nem végez a legtöbb esetben fizikai munkát.
Ez a baj a piaccal
Most nem akarok gazdasagi hitába belemenni, de a kapitalizmus minden csak nem nőknek való
Habár szerintem a munkásosztálynak sem
Csak az ilyen Elon Muskoknak mega milliárdosoknak
#22: A mozdonyvezetésről beszélsz? 40 kilós kapocs? Könnyebb megmozgatni mint gondolnád, persze ha laikus vagy akkor nem tudod, meg azt sem hogy valójában hány kilós. Én 16 éven át vasutas voltam, rendezőpályaudvaron ráadásul. Marha ritka eset hogy lefagy, bár előfordul. Másik hogy elég eseti dolog bár előfordul hogy a mozdonyvezető magának végzi a járműkapcsolást, de azt általában a tolatásvezető vagy a kocsirendező végzi, főleg teherszerelvények esetén.
De úgy látszik, az emberek következetesen azt hiszik hogy márpedig nincs női mozdonyvezető(és még fel is pontozzák egymást hogy milyen jól tudják :D) miközben linket rakok hogy van, ja hogy Blikk? Meg lehet ám nézni máshol is ha annak nem hiszel. És tévedés, nem csak motorvonatra van vizsgája, bár az egyetlen vagy inkább az első akinek mozdonyra is van.
Rohadtul nem vagyok laikus:) Ráadásul a héten fagyott be a nagy hóban erős mínuszokkal:D Tolatásvezető, gépkísérő, mindenki összecsődült, hogy le tudjanak akasztani, ilyenkor hiába ad az ember nyomást, még a hóból se tudod kihámozni. A merevvé fagyott tömlőkről ne is beszéljünk. Ja és k.rvasokszor kapcsolok, jegyzem is, mert 200 ft pluszt jelent...
Ne Traxx-os képeket mutogass, szívesen látnám, ahogy egy Szilit vezet:D
Az, hogy 16 évig voltál vasutas, semmit nem jelent... voltam még gyorsfordás is egy másik rendszerben!!
Típusvizsgákat azt nem tudom melyik van meg neki, az igaz. :)
De pont most ismerted el amit mondok, erre nekiállsz reklamálni, hogy márpedig a mozdonyvezető dolga(igen, bizonyos esetekben), pedig ha nem vagy laikus, akkor a járműkapcsolásra vonatkozó utasítást is ismerned kell, pontról pontra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!