Szerintetek kinek van nagyobb esélye egy TOP 101-es zenei listán? Hogy melyek voltak 201 legnagyobb slágerei. Avicii - Wake me up, vagy valami 1D?
Figyelt kérdés
Most próbáljunk meg elvonatkoztatni attól, hogy melyiket szeretjük, és melyiket nem... Melyiküknek nagyobb az esélye szerintetek?2013. dec. 26. 20:48
1/30 A kérdező kommentje:
Jujj, elírtam. xd 201 helyett 2013 xd
2013. dec. 26. 20:50
2/30 anonim válasza:
"mértnemfogadjátokelsohacímkénekAviciit?"- ez tetszik!!!
Szerintem Martin Garrix- Animals!
3/30 anonim válasza:
Bocsi, azt nem is néztem meg, hogy ez idei zene-e?
4/30 A kérdező kommentje:
Igen, idei. :D
Amúgy köszi a választ, de én most csak erre a kettőre gondoltam, hogy ezek közül.
2013. dec. 26. 20:58
5/30 dragonkalo válasza:
1D semmiképp,Aviici se,mondjuk Martin Garrix Animals szerintem is,habár a Hey Brother Avicii-től is elég jó.
6/30 anonim válasza:
Ja, akkor Avicii fényévekkel!!!
Hiszen ami zenével előáll szinte mind toplista vezető lesz napokon belül! (nem azért mert a másik banda meleg lenne, attól függetlenül!)
7/30 A kérdező kommentje:
#5: A Hey Brother-t sajan nem jelölték, reklamáltam is miatta. :D A wake me up, a You make me, és az I could be the one volt azok között, amik közül lehetett szavazni (huh, de bénán fogalmazok ma este o.O).
#6: Pontosan, nagyon remélem. Ha az 1D előrébb lesz, mint ő, akkor én nem tudom, mit csinálok... xd <3
2013. dec. 26. 21:12
8/30 anonim válasza:
Kérdező!- Te lány vagy ugye? o.O
9/30 A kérdező kommentje:
Igen, miért? :D
2013. dec. 26. 21:17
10/30 anonim válasza:
Óh, ne gondolj rosszra, csak egy megérzés volt., ami bejött :) 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!