Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van nagyobb...

Szerintetek kinek van nagyobb esélye egy TOP 101-es zenei listán? Hogy melyek voltak 201 legnagyobb slágerei. Avicii - Wake me up, vagy valami 1D?

Figyelt kérdés
Most próbáljunk meg elvonatkoztatni attól, hogy melyiket szeretjük, és melyiket nem... Melyiküknek nagyobb az esélye szerintetek?

#zene #2013 #One Direction #Tim Berg #slágerlista #mértnemfogadjátokelsohacímkénekAviciit?
2013. dec. 26. 20:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
15#vagyok ok de tök jó h sokan b*zizzák őket na mind1 sok jó szám van. AZ ÉLETEM AZÉRT HAGYJÁTOK MEG:D
2013. dec. 29. 16:34
 22/30 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezek tényleg nem b..is pillanatok sőt, teljesen megszokott hetero megnyilvánulások, amikor a másiknak megmarkolássza a pélóját- tényleg!

2013. dec. 29. 16:54
 23/30 anonim ***** válasza:

musicchannel top101:top2-best song ever(1D)top1:story of my life(1D)

+little things,owoa (1D) top 20 belül!!! 1D A KIRÁLY. KUSS

2013. dec. 31. 20:37
 24/30 anonim ***** válasza:
ja kihagytam+KISS YOU! szóval a téma LEZÁRVA
2013. dec. 31. 20:38
 25/30 anonim ***** válasza:
Csókoljalak meg? Jó, de csak, ha lány vagy, mert ellenkező esetben- KISS MY ASS!
2013. dec. 31. 21:11
 26/30 A kérdező kommentje:
Vágom, hogy ők lettek az 1. 2 (csak nem értem, miért), de ettől függetlenül még mindig nem kéne kussolgatni! De látom, nem nagyon hatott meg amit valamelyik nap írtam. Egyébként meg a Wake me up az 5. lett, ami szintén egy elég jó hely, de biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne ilyen "régi", akkor az lenne az első. You make me meg a 14., I could be the one meg 23.
2013. dec. 31. 23:19
 27/30 anonim ***** válasza:
amíg b*zizzátok őket ezt fogom mondani. és miért fáj h ilyen jó helyezéseket értek el?mert jók?ezt nem lehet elfogadni?!
2014. jan. 1. 12:22
 28/30 anonim ***** válasza:
és ne arra háríts h régi vagy nem. itt nem ez a lényeg...és igen sok szuper dal van!mondtam én h nem?!:)
2014. jan. 1. 12:24
 29/30 A kérdező kommentje:

Már nem azért, de én nem b*ziztam őket... De különben sem az lenne a megoldás, hogy "ha te is, akkor én is"

Én meg nem fogom "elismerni", hogy jók, mert szerintem nem azok. Nyilván nagyon sok embernek azok, de nekem nem, ezért nem is fogom "beismerni".

2014. jan. 1. 13:57
 30/30 anonim ***** válasza:
nem muszály beismerned akik szeretik őket(jó sokan)azok tudják és ez a lényeg,utálkozók minden híresség életében vannak!
2014. jan. 1. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!