Hogy viselkedtek a friss jogsisokkal?
Ahoj!
Az nagyban függ attól, hogy mennyire számítasz mazsolának. Én egy nyugodt lélek vagyok és nem zavar, ha valaki lefullad, vagy nem tud menni, kár dudálni, akkor sem végez hamarabb...
Általában ma már úgy mennek a frissjogsisok vezetni tanulni, hogy a már meglévő tudásukat hivatalossá igyekeznek tenni, ezért én nem rettegek tőlük, egy kocsiban, két beszélgető nő sokkal veszélyesebb... Amúgy meg aki a mazsolákon éli ki magát, az kb. olyan, mint aki 20 évesen csak 14 éves csajokat tud felszedni...
Üdv: Szergej
van kivétel :)
bár férfi vagyok nem azért irom, de szerintem a papa kalapba aki négykézzel szoritja a kormányt és 70el megy a gyorsabb sávba az veszélyesebb mint a nő.
Hát, Én csaj vagyok, kint is van a "T" betűm... :)
Sokszor azért cseszem el a dolgokat, mert izgulok, hogy a többi sofőr ledudál, ha pl. nem elég gyorsan indulok el a lámpánál vagy ilyenek.
Sehogy, nem is lehet megmondani arról aki előttem megy hogy mióta van jogsija.
Engem az idegesít amikor az öreg papa 30-al megy előttem és nézelődik meg a női sofőrök akik még tolatni se tudnak normálisan.
ha van T-betűd akkor ne idegeskedj
az jelzi az idegbetegek felé hogy kezdő vagy és ezt tudod is
aki nem teljesen ostoba tudni fogja hogy felgyorsítani nem tud téged csak lelassítani...
a teljesen ostobák meg egyébként is mindenkibe belekötnének
azzal törődj hogy jól csináld és idővel egyre jobb lesz majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!