Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha valaki tolja a másikat,...

Ha valaki tolja a másikat, hogyan lehet jelezni neki hogy kopjon le?

Figyelt kérdés

Szakadó eső, haladok óra szerint 90km/h-val főúton. Jön valami őrült, hamar utól ér erre nem előz hanem elkezd úgymond tolni de pár méterről szóval bőven féktávolságon belül.

Ilyenkor hogyan lehet jelezni neki hogy tartsa már a féktávolságot mert semmi kedvem matricát csinálni a kocsim hátuljából ha forgalmi okokból satuznom kell? Vészvillogó, hátsó ködzárfény felvillantása vagy hogyan? Ha már előzni nem akar.

2022. dec. 9. 13:49
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
#20 Kitaláltad, pont az egyik márkájú kocsim van. De a tizenéves hülyegyerekek nem azért dobálják el a huszonéves roncsukat fára-árokba mert lehetetlen lenne.
2022. dec. 9. 15:24
 22/31 anonim ***** válasza:
13%

#21 Akkor vagy nem mered vezetni vagy levan pusztulva.

Nekem a w212 F10 A4 B7/B9, mindegyik olyan volt mintha sínen ment volna.

Huszonéves roncsoknak mind lóg a bele úgyhogy nem csoda, főleg mert azokon divat a linglong a replika felnin.

2022. dec. 9. 15:28
 23/31 anonim ***** válasza:
81%

#20 Éppen a magadfajta köbgyökök miatt van annyi halálos baleset. A sok suttyó megveszi a huszon X éves roncsot és hajtja mint az állat, de szigorúan kopott tízéves gumikkal esetleg használtan vett olcsó kínaival. Nézd vissza csak az elmúlt évben a halálos balesetekről készült képeket amikben fiatalok haltak meg. Miért is ne valami kotla E46 vagy E39 lenne szinte mindegyik képen, galacsinként ahogy szedik le a fáról.

És ugye ők is azért haltak meg mert minden taknyon derékszögben 130....

2022. dec. 9. 15:29
 24/31 anonim ***** válasza:
71%

#22 Aha, mert ugye ez is 20 éves roncs volt lingong gumival:

[link]

2022. dec. 9. 15:31
 25/31 anonim ***** válasza:
24%
#23 Hát mert nem tudják hogy az RWD a sokszáz Nm és a 0 tapadás mit eredményez. A legfőbb baj amikor a kanyarban is tolna bele a gázt aztán csodálkozik ha kifarol neki és meg se tudja fogni mert megvette a legolcsóbb kínai szartaliga gumit használtan.
2022. dec. 9. 15:33
 26/31 anonim ***** válasza:
83%
#22 Ja, a jó kocsi sok mindent kibír kivéve a felelőtlen és rossz sofőrt.
2022. dec. 9. 16:08
 27/31 anonim ***** válasza:
28%
#26 Ha ezt célzásnak szántad (nyílván) akkor csak úgy mondom hogy sokan szeretnének olyan csapnivalóan vezet mint én, ha egy sofőr meg attól felelőtlen, mert néha beletapos egyet saját maga és az autója határainak ismeretében a körülményeknek megfelelően, tehát nem az embersereg mellett másokat veszélyeztetve, akkor egye fene felelőtlen vagyok.. hozzáteszem nem szeretem ezt az álszenteskedést, nyílván az itt károgók, mindig mindent betartanak ès soha nem lépték még át a sebességhatárt.
2022. dec. 9. 17:39
 28/31 anonim ***** válasza:
89%

Ugyanazt csinálom mint az első.

Teszek egy jobb indexet, jobbra húzódva valamennyit lassulok.

Ekkor általában két eset van megelőz, és még meg is köszöni.

Másik aki nem előz meg, de legalább veszi a lapot, és kicsit lemarad.

Nagyon ritka az, aki nem érti és jön tovább a seggemben, ott általában az első lehetőségnél lehúzódok és hagyom elmenni.

2022. dec. 9. 18:42
 29/31 anonim ***** válasza:
71%
Elveszem a gázt, majd szépen kigurulok, volt már hogy jobbraindex, meg is álltam, a nyomorék mégsem akart elmenni.
2022. dec. 9. 23:47
 30/31 anonim ***** válasza:
78%
Én lassítok hogy biztonságos legyen a követési távolság. Ha nagyon nem bír magával akkor ködlámpa. Pont nem érdekel a lelki világa mikor simán megölhet engem így.
2022. dec. 10. 17:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!