ezt te honnan tudod? Az én szuzukiszwiftszaromban ezt nem lehetne megcsinálni, de a kétméteres fiaim a nagy lóbaszó villanyautóikban így vezetnek...ha nekik így jó..
2022. dec. 9. 09:20
2/8 anonim válasza:
De te mégis milyen jogon mondod azt, hogy más nem lát oldalra, nem látja a tükröt, vagy nem éri el a kormányt? Lehet te 160cm vagy, de nem mindenki. Aki magasabb, annak a feje fekve is lehet olyan magasan, mint neked egyenes háttámlával. Meg akkor a karjuk is hosszabb, rögtön elérik a kormányt is. Sőt, ha netán mégis túl alacsony, akkor még feljebb lehet állítani az ülést, miközben a háttámla továbbra is lejjebb van döntve.
2022. dec. 9. 09:23
3/8 anonim válasza:
Az ülèseknek van egy enyhe kagyó alakja, ami ad felül egy peremet valahol a lapockád ès a tarkód között. derèkban meg van egy kidomboridás, ami támasztja a derekad.
Ha medián magasságod van, de ha magasabb vagy akkor minden xarul jön ki, a lapockád a felső peremen fekszik, a hátad mögött meg ahol tartás kéne, csak luk van.
Ezen a helyzeten tud javítani, ha döntesz az ülésen. A hátsód marad ahol van, de az ülés teteje megy hátra, így relatíve magasabbra kerül a felső perem.
2022. dec. 9. 10:09
4/8 anonim válasza:
Lehet új lesz az infó, de állítható a tükör és a kormány is általában, de az ülés is közelebbhúzható
2022. dec. 9. 10:22
5/8 veterán vas válasza:
A másik véglet......
Volt egy közel két méter magas barátom, olyan 130kiló körüli.
Egyszer a huga 126-os fiatját kellett a szervizbe vinni.
Szerinted milyen pozícióba ült?
Csak hogy tudd, a kispolákon nem lehet az ülés magasságát állítani, sem a háttámlát dönteni.
Amikor megérkezett, a homlokán ott volt a napellenző lenyomata. :)
2022. dec. 9. 10:24
6/8 anonim válasza:
Az ülés magasságán nem szoktam állítani de nekem is majdnem, hogy teljesen hátra kell tolnom az ülést a Ford Focusban ahhoz, hogy kényelmesen tudjak vezetni. Pedig én annyira nem vagyok hű de magas a 186 centiméteremmel. Annyi, hogy a végtagjaim azok hosszúak nagyon.
2022. dec. 9. 11:05
7/8 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek akkora nagy hasa van hogy csak így fér el normálisan, és nem megoldás hogy hátraengedi az ülést mert akkor a pedálokat nem éri el. A kormányt is iszonyatosan kihúzta hogy rendesen elérje. Kilátni kilát az autóból legalább.
2022. dec. 9. 13:18
8/8 anonim válasza:
Én múltkor felhajtottam a kormányt teljesen a teherautóban a munkahelyen, hogy könnyebb legyen kiszállni. Én 75kg vagyok. Másnap a kb 140kg-os kolegám, mikor visszaért, akkor láttam, hogy egész nap úgy közlekedett vele... Éppencsak elfért a hasa.🤷♂️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!