Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Néhányan hogy tudnak úgy...

Néhányan hogy tudnak úgy vezetni hogy kb fekszenek a kocsiban?

Figyelt kérdés

Gyakran látok olyan kocsikat, amikben nagyon hátra van döntve a vezetőülés háttámlája, már-már szinte fekszik benne a sofőr.

Hogy tudnak így vezetni? Hiszen sem oldalra sem a tükrökben nem látni olyan jól, és a kormányt sem biztos hogy kellőképpen tudja elérni.

2022. dec. 9. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
ezt te honnan tudod? Az én szuzukiszwiftszaromban ezt nem lehetne megcsinálni, de a kétméteres fiaim a nagy lóbaszó villanyautóikban így vezetnek...ha nekik így jó..
2022. dec. 9. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
De te mégis milyen jogon mondod azt, hogy más nem lát oldalra, nem látja a tükröt, vagy nem éri el a kormányt? Lehet te 160cm vagy, de nem mindenki. Aki magasabb, annak a feje fekve is lehet olyan magasan, mint neked egyenes háttámlával. Meg akkor a karjuk is hosszabb, rögtön elérik a kormányt is. Sőt, ha netán mégis túl alacsony, akkor még feljebb lehet állítani az ülést, miközben a háttámla továbbra is lejjebb van döntve.
2022. dec. 9. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Az ülèseknek van egy enyhe kagyó alakja, ami ad felül egy peremet valahol a lapockád ès a tarkód között. derèkban meg van egy kidomboridás, ami támasztja a derekad.

Ha medián magasságod van, de ha magasabb vagy akkor minden xarul jön ki, a lapockád a felső peremen fekszik, a hátad mögött meg ahol tartás kéne, csak luk van.

Ezen a helyzeten tud javítani, ha döntesz az ülésen. A hátsód marad ahol van, de az ülés teteje megy hátra, így relatíve magasabbra kerül a felső perem.

2022. dec. 9. 10:09
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Lehet új lesz az infó, de állítható a tükör és a kormány is általában, de az ülés is közelebbhúzható
2022. dec. 9. 10:22
 5/8 veterán vas ***** válasza:
91%

A másik véglet......

Volt egy közel két méter magas barátom, olyan 130kiló körüli.

Egyszer a huga 126-os fiatját kellett a szervizbe vinni.

Szerinted milyen pozícióba ült?

Csak hogy tudd, a kispolákon nem lehet az ülés magasságát állítani, sem a háttámlát dönteni.

Amikor megérkezett, a homlokán ott volt a napellenző lenyomata. :)

2022. dec. 9. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
Az ülés magasságán nem szoktam állítani de nekem is majdnem, hogy teljesen hátra kell tolnom az ülést a Ford Focusban ahhoz, hogy kényelmesen tudjak vezetni. Pedig én annyira nem vagyok hű de magas a 186 centiméteremmel. Annyi, hogy a végtagjaim azok hosszúak nagyon.
2022. dec. 9. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek akkora nagy hasa van hogy csak így fér el normálisan, és nem megoldás hogy hátraengedi az ülést mert akkor a pedálokat nem éri el. A kormányt is iszonyatosan kihúzta hogy rendesen elérje. Kilátni kilát az autóból legalább.
2022. dec. 9. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Én múltkor felhajtottam a kormányt teljesen a teherautóban a munkahelyen, hogy könnyebb legyen kiszállni. Én 75kg vagyok. Másnap a kb 140kg-os kolegám, mikor visszaért, akkor láttam, hogy egész nap úgy közlekedett vele... Éppencsak elfért a hasa.🤷‍♂️
2022. dec. 10. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!