Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A Waze-val csak E matricával...

A Waze-val csak E matricával lehet közlekedni?

Figyelt kérdés
Kecskemétre mennénk, de az M1-es autópálya helyett a 81-es főútra terelt fel. Pedig ki van iktatva az "Autópálya elkerülése" üzemmód
2022. nov. 5. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Waze-ba megadod milyen matricád van és úgy tervez neked, de máshonnan nem fogja tudni, hogy épp van e matricád vagy sem és ha van akkor milyen.

Az is lehet, hogy baleset van az M1-esen és ezért más utat javasolt, vagy jobbnak ítélte a 81-es utat.

Másrészt én mielőtt elfogadom az útvonalat megnézem miket ajánl még és a számomra szimpatikusabbat fogadom el.

2022. nov. 5. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Alapból úgy tervez, hogy nincs semmilyen matricád. Be kell állítanod, hogy milyen matricáid vannak.

A "fizetős utak elkerülése" opció csak fizetőkapukra vonatkozik, ami nincs Magyarországon.

2022. nov. 5. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Az M1-es rémálom, minden nap van baleset. Múltkor inkább a Győr-Fehérvár-M7-M0-M5 útvonalon mentem. Lehetne menni Solt felé is, de az 52-es út egy határ trágyadomb.
2022. nov. 5. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Az M1-en ma volt egy durva baleset, gondolom azért kerülte el. Nekem is plusz fél óra volt, mert Tatabánya külsőt is megjártuk.
2022. nov. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!