Minek ez a sok piros lámpa?
Szoktam járni az utakat néha mióta megvan a jogsim de azt tapasztalom, hogy azok a làmpák amik ott világítanak a kereszteződésekben csak a bajt okozzák.
Állandóan feltorlódik miatta a forgalom mert 10 percig piros és 2 másodpercig zöld.
Nem lenne egyszerűbb ha inkább meghirdetnének a közutasoknál olyan szakmát ami arról szól, hogy felvesznek vagy 4 ürgét akikre adnak egy sárga mellényt aztán azok rutinosan és sokkal ütemesebben tudnák terelni a forgalmat? Nem lenne ilyen nagy dugó mert mire az egyik irányba kezdenének feltorlódni akkorra engedik is őket. Ez ilyen szenzoros lenne. Szerintem sokkal hasznosabb lenne mint a közlekedési lámpa.
Ja meg a másik észrevételem, hogy ez a kettő max három sáv nagyon nem elég a nagyobb lakott területekre. Minimum 6 szor 6 sávos utak kiépítését kellene szorgalmazni, hogy az autók minél jobban szét tudjanak szóródni. Esetleg még egy hetedik is mehetne ami csak a bicikliseknek van. Sokkal kényelmesebb lenne a közlekedés szerintem. Sokba se kerülne. Ezeket a mutogatós sárga mellényű ürgéket kifizetik egy évre 2 stadion árából, az útépítést meg 3 stadion árából. Lakott területen kívülre nyilván nem kell 6 sáv, oda elég 2 is. Legalább biztonságosabb is lesz.
Szerintem egész jól átlátom a helyzetet ti hogy gondoljátok?
"Minimum 6 szor 6 sávos utak kiépítését kellene szorgalmazni"
A 6x6 sáv 36 sávot jelent. Le akarod bontani egész Budapestet, egész városokat?
A megoldás nem a rahedli sok sáv (ehhez sok épületet kéne lerombolni), hanem az, hogy az emberek inkább a tömegközlekedést válasszák az autózás helyett (nyilván ehhez kell jó tömegközlekedés is), ezzel csökkenne a forgalom és kevesebb dugó is lenne.
3: "ma 01:57"
Olyankor még az volt, de mostanra már szégyelli hogy kiirta ezt a kérdést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!