Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogyan lehet az ilyen szitukat...

Hogyan lehet az ilyen szitukat átlátni?

Figyelt kérdés
Amikor keresel egy helyet, meg is találod de tilos bekanyarodni. Példa Miskolcon a Megyei Kórház. Balra kanyarodni tilos, úgy tudsz behajtani ha jobbra elkanyarodsz egy kereszteződésben majd vissza mész és szembe áthajtasz. Oké ha valaki elmondja akkor jó. De alapesetben ilyenkor mire figyeltek, ha egy idegen helyen vagytok? Vagy érdemesebb parkolót is nézni inkább kicsit messzebb megállni? Illetve a GPS ezt is elmondja, mármint, hogy hogyan tudsz behajtani egy adott területre?
2022. okt. 30. 02:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a problémát. Azt mondod balra kanyarodni tilos. Hát akkor kanyarodni jobbról. Tovább mész, keresel egy helyet ahol meg tudsz fordulni és máris a másik irányból érkezel, amerről be tudsz oda kanyarodni. Vagy ahogy te is írtad, oldd meg szemből, ha van rá lehetőség. A lényeg, hogy ha egyik irányból nem lehet, akkor majd a másikból. Nincs ebben semmi bonyolult.
2022. okt. 30. 04:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat nemrégóta van jogsim és tippeket gyűjtök hogyan tudok jobban tájékozódni. Csak ezeken a helyeken nem annyira egyszerű megfordulni, mindig félek, hogy eltévedek majd, nyilván nem fordult még elő és idővel rájövök honnan tudok behajtani. Köszönöm szépen a választ.
2022. okt. 30. 05:14
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
#2 Megfordulni mindig van lehetőség, ne aggódj emiatt.
2022. okt. 30. 05:18
 4/14 A kérdező kommentje:

Még lenne egy kérdésem.

64 26

[link]

Hogyan tudok ehhez a coopos bolthoz a legegyszerűbben bekanyarodni? Tehát a parkolóba bejutni. Köszönöm szépen.

Tehát hol tudok leghamarabb szerintetek megfordulni?

Ha jól látom itt teljesen elkell mennem a Centrumig max ott tudok megfordulni ugye?

2022. okt. 30. 05:27
 5/14 A kérdező kommentje:
Időközben rájöttem. További szép napot 🙂
2022. okt. 30. 05:32
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Még jó hogy rájöttél , akkpr már nem nyavajogsz itt ilyen baromságokkal.
2022. okt. 30. 05:58
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem lehet tovább görgetni, ha baromságnak találod a kérdésem?
2022. okt. 30. 06:05
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
ha már nézed a Google mapset, akkor miért nem nyomsz rá az útvonalterv gombra? gondolkodni sem kell, megmutatja, hogy merre menj.
2022. okt. 30. 06:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Azt csinálom, csak gondoltam meg is kérdezem pluszban. Amúgy szoktam gondolkodni 🙂 , csak sosem voltam még a belvárosban autóval egyedül és nem akarok meglepetéseket ezért nézegetem az adott útvonalakat, hogy szükség esetén hol tudok megfordulni/újratervezni. Tudom, hogy gáz de ez van. Nincs kitől segítséget kérni a családban én vagyok az első akinek van jogsija. Nyilván megoldom és nem fogok sírva ott maradni a kereszteződés közepén majd a 112-t hívni hogy vigyenek el onnan. Biztos nektek is volt olyan, hogy útbaigazítást kértetek mert nem volt tiszta, merre kell menni.
2022. okt. 30. 06:32
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
én mióta vezetek, ott van előttem a maps. belvárosban pláne. van, hogy megnézem, hogy merre akar vinni, de ennyi. idegen helyen másképp nehéz lenne
2022. okt. 30. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!